Breaking news

Sexul regulat prelungește viața

loading...

Experţii au descoperit faptul că sexul este una dintre metodele naturale de prevenire a bolilor, te scapă de stres, migrene şi prelungeşte viaţa.

sex-cupluCa să ai o viață fericită, lungă și sănătoasă, trebuie să faci  sex regulat de patru ori pe săptămână. Sexul reduce riscul contactării unor boli deosebit de grave. Șansele de a face infarct sunt foarte mici dacă faceți sex de trei-patru ori pe săptămână, plus că după o partidă de sex somnul este mai dulce.

Cercetătorii susţin că dacă faci sex de minim două ori pe săptămână se reduce riscul unui atac de cord fatal pentru jumătate dintre bărbaţi, în comparaţie cu cei care fac sex doar o dată pe lună.

După sex, o partidă de râs e binvenită, râsul fiind încă un factor de bunădispoziție, relaxare care duce la o viață lungă și sănătoasă. Râsul accelerează circulaţia sângelui şi reduce riscul îmbolnăvirii inimii.

Persoanele care dorm doar şase – şapte ore pe noapte trăiesc mai mult decât cei care dorm opt – zece ore pe noapte sau decât cei care dorm mai puţin de patru ore.

Așadar, faceți sex regulat, râdeți cu poftă și dormiți bine, sunt cele trei ingrediente esențiale pentru o viață lungă și sănătoasă.


loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata