Breaking news

Sergiu Nicolaescu a ajuns la spital după ce a căzut şi s-a lovit la cap

loading...

Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost internat, sâmbătă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce a căzut şi s-a lovit la cap, având o rană uşoară la frunte, transmite mediafax.

regizorul-sergiu-nicolaescuPurtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița, a precizat că în urma căzăturii, maestrul Sergiu Nicolaescu are o rană uşoară la frunte, dar nu şi-a pierdut cunoştinţa. Sergiu Nicolaescu se află în prezent în sala de operaţii, unde medicii îi suturează plaga. Regizorul va rămâne internat în spital pentru cel puțin 24 de ore. În luna mai a anului trecut, Sergiu Nicolaescu a fost internat pentru câteva zile în Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor probleme digestive.

În luna ianuarie 2008, regizorul Sergiu Nicolaescu a suferit două intervenţii chirurgicale pe creier, din cauza unui hematom la cap, care îi apăruse cu două luni înainte, în urma unei căzături pe scări. La câteva zile de la intervenţiile chirurgicale, regizorul a ajuns din nou la spital din cauza unor tulburări de ritm cardiac.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata