Breaking news

Secţia de ginecologie a Spitalului Universitar Bucureşti a fost închisă

loading...

Secţia de obstetrică-ginecologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti a fost închisă miercuri, pentru sterilizare, după ce în departament au fost tratate mai multe persoane în şoc toxico-septic.

SPITAL UNIVERSITAR - DEZVOLTARENu este o problemă foarte gravă, secţia se închide, în funcţie de cazuistica, tratată la cel puţin trei luni, patru, cinci sau jumătate de an, pentru sterilizare.A fost o perioadă cu supraaglomerare, dar mai ales cu cazuri de persoane în şoc toxico-septic. Am hotărât închiderea secţiei, ceea ce presupune că nu vor mai fi internate alte persoane, iar cele aflate în unitate vor fi tratate până la externare Nu este prima dată când recurgem la această acțiune”, a spus Cătălin Cârstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB).

La SUUB sunt internate, din 20 aprilie, prim-solista Teatrului Naţional de Operetă “Ion Dacian” Amelia Antoniu şi Alice Roxana Preda. Cele două AU fost transferate atunci la SUUB de la Spitalul CF2, după ce au intrat în şoc septic în urma unor intervenţii chirurgicale minore la care au fost supuse, conform mediafax.ro

Totodată, în urmă cu o săptămână a fost transferată la SUUB o altă pacientă, Ioana Constantin, din comuna argeşeană Căteasca. Aceasta a fost adusă la SUUB în stare gravă, de la Spitalul Judeţean Piteşti, unde i s-a efectuat o întrerupere de sarcină.

Trei din cele patru săli de operaţie ale Spitalului Universitar de Urgenţă Buureşti (SUUB) au fost redeschise după o zi. Purtătorul de cuvânt al SUUB, Bogdan Popescu, declara, în 27 aprilie, că cea de-a patra sală, unde a fost efectuată intervenţia pacientei Roxana Preda, rămâne închisă până când probele de laborator vor arăta că este sterilizată.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata