Breaking news

Scapă de durerile de spate dormind pe saltele anatomice și ergonomice

loading...

Durerile de spate din diferite motive medicale, insomniile cauzate de duritatea patului, toate acestea  pot fi uitate dacă alegi să dormi pe o saltea anatomică sau pe una ergonomică.

Saltele-arcuri-impachetate AndreeaDurerile de spate cauzate de afecțiuni musculare, precum ruptură sau întindere, durerile osoase cum ar fi discopatie vertebrală, hernie de disc sau coaste fisurate, sau afecțiuni neuronale, toate acestea îți pot transforma noaptea într-un coșmar.

Dacă ai probleme cu spatele iar în momentul în care te așezi pe pat, durerile se accentuează, este cazul să schimbi rapid salteaua.

În ultimii ani, medicii în ortopedie și afecțiuni neuronale și-au dat mâna cu specialiștii în construirea saltelelor și astfel pe piață au apărut saltelele anatomice.

Acest tip de saltele medicale sunt confecţionate din materiale de calitate ultra elastice, hipoalergenice, care oferă confortul de care ai nevoie în timpul somnului.

Saltelele anatomice se adaptează formei şi greutăţii corpului utilizatorilor oferind, astfel, protecţie împotriva afecţiunilor la nivelul coloanei vertebrale.

Saltelele anatomice ajută coloana vertebrală să stea în poziţie corectă pentru a te trezi odihnit şi revigorat în fiecare dimineaţă, fără să mai simți dureri de spate.

Și în România au apărut în ultimii ani magazine de profil unde poți găsi următoarele tipuri de saltele anatomice și saltele ergonomice:

  1. Saltele anatomice duresunt destinate celor care preferă să se odihnească în paturi tari. Aceste tipuri de saltele anatomice au un miez confecţionat dintr-un material dur, rezistent la uzură.
  2. Saltele anatomice cu duritate mediesunt destinate acelor persoane care preferă odihnă pe burtă sau pe o parte. De regulă, aceste saltele anatomice sunt realizate dintr-un amestec de materiale, cum ar fi spumă vascoelastica (cu memorie), rezultatul fiind saltele de o duritate moderată. Astfel, pe lângă miezul dur, aceste tipuri de saltele includ şi un strat de spumă moale. Aceste modele de saltele anatomice, cu duritate medie, sunt recomandate persoanelor care suferă de dureri de spate, gât şi șold.
  3. Saltele anatomice moisunt recomandate persoanelor care preferă somnul într-o stare de aparentă imponderabilitate. Acest tip de saltele conţin un strat gros de spumă vascoelastică. Saltelele de acest tip sunt recomandate şi persoanelor mai în vârstă, celor care dorm pe o parte sau care se confruntă cu probleme de sold.
  4. Saltele ergonomicecare se adaptează perfect corpului, întrucât acestea preiau forma corpului și sunt foarte confortabile.
  5. Saltele ortopedice, ergonomice, sunt acele tipuri de saltele de pat, ferme, ce îmbină perfect o rigiditate potrivită și un confort optim.
  6. Saltele latex ergonomiceau o structură particulara de ventilație cu microvalve ce ajută corpul să-și păstreze temperatura constantă pe tot timpul somnului.

Un magazin saltele care comercializează Salteaua Latex, produsă de fabrica italiană Domusflex, este magazinul online Noapte Bună.

Salteaua Latex face parte din categoria saltele anatomice, este o saltea  care ajută la detensionarea articulaţiilor si a coloanei vertebrale reusind astfel sa îmbunătăţească şi circulaţia sângelui.

În luna octombrie, magazinul online oferă o reducere de 5% din valoarea unei saltele  anatomice Latex, iar garanția oferită este de 2 ani.

La capitolul saltele ergonomice, magazinul Noapte Bună, oferă spre comercializare Salteaua Andreea, produsă tot de Domusflex. Salteaua conține o structură de arcuri tip pocket spring împachetate individual,  care vă oferă posibilitatea să dormiți liniștiți fără să simțiți când partenerul se mișcă. Materialul ce acoperă salteaua ergonomică este de tip silver, fiind tratat cu ioni de argint, care țin la distanță microbii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata