Breaking news

Scandalos. Apa sfințită conține 62 de milioane de bacterii dar și materii fecale

loading...

Cercetătorii austrieci aruncă bomba: celebra apă sfințită de preoți și împărțită enoriașilor este o adevărată bombă ecologică pentru sănătatea oamenilor.

apa sfintitaCelebra apă sfințită pe care enoriașii o iau de la biserică ca să își sfințească casele și lucrurile, este plină de bacterii și materii fecale.

Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii austrieci, care au prelevat mai multe probe, apa sfințită conține 62 de milioane de bacterii dar și materii fecale.

Acest rezultat a reieșit din cele 86% din mostre de apă sfinţită analizate de cercetătorii de la Viena.

Potrivit studiului,  fiecare mililitru de apă sfinţită conţine nu mai puţin de 62 de milioane de bacterii.

În timp ce izvoare sfinţite conţin apă contaminată cu nitraţi, proveniţi din activităţile agricole.

Cercetătorii austrieci recomandă preoților să pună sare în cristelniță pentru a reduce potenţialele efecte negative ale apei sfinţite.

Agheasma, sau sfințirea apei, este una din cele mai importante procesiuni ale Bisericii Ortodoxe. Apa sfințită este de două feluri. Aghiasma Mare, adică apa Sfințită de Bobotează și Aghiasma mică care se numește în popor și sfeștanie, care se face în biserică, de regulă la fiecare zi întâi a lunii.

Preoții spun că Aghiasma cea Mare poate fi întrebuințată la stropirea curții, grădinii, a vitelor, a casei, ca să le ferim de rele. Preoții mai spun că aghiasma are și puteri tămăduitoare pentru cel ce o bea pe nemâncate.

Oare de la bacterii și materiile fecale să vină puterile tămăduitoare ale apei sfințite?!

loading...
3 Comentarii
  1. Valentina spune

    Hai sa fim seriosi: oare chiar asa sa fie? Pana acuma nu am auzit sa se fi imbolnavit cineva din apa sfintita. Dar, din apa care curge la robinetele Romaniei stiu ca nu este prea curata si ca mai mult de jumatate din populatia Romaniaie sufera de hepatita provocata de apa de la robinete.

  2. Mirela Gaman spune

    de ce chiar 62 de ce nu 60?

  3. Adrian Ispas spune

    cine minte cel mai mult?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata