Breaking news

Șase cadavre găsite decapitate la Institutul de Medicină Legală Cluj

loading...

Descoperire macabră făcută de polițiștii clujeni la IML Cluj – Napoca. Șase cadavre au fost decapitate.

cadavre decapitate iml clujÎn urma unei plângeri penale făcute de un cetățean, polițiștii au demarat o anchetă la IML Institutul de Medicină Legală Cluj. Potrivit plângerii, la IML Cluj s-ar afla şase corpuri umane decapitate.

Este vorba despre şase cadavre care au fost identificate, unul de sex feminin şi cinci de sex masculin, iar sesizarea se referă la faptul că au fost tăiate capetele cadavrelor. S-a făcut o cercetare, iar aceste capete au fost descoperite. Concluziile se înaintează Parchetului”, a spus Anca Bolba, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj.

Prim-procurorul Parchetului Judecătoriri Cluj-Napoca, Eugen Crişan, a declarat, la rândul său, că există o sesizare depusă la instituţia pe care o reprezintă de către IML Cluj.

Poliţiştii susţin că au făcut verificări şi aceste capete au fost descoperite, iar concluziile vor fi înaintate Parchetului.

Primele informații indică faptul că cele șase cadavre au fost decapitate pentru a se efectua teste medicale.

Însă legea prevede ca testele medicale nu se pot face pe capete şi pe membre pentru că acest lucru ar aduce atingeri demnităţii şi imaginii persoanei decedate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata