Breaking news

Sănătatea organismului transmisă prin apa alcalină de pe sacagiu.ro

loading...

Apa este cunoscută ca fiind un element esențial al vieții, necesar pentru supraviețuire. Nevoia de hidratare se face resimțită, simptomele deshidratarii fiind dezechilibrele organismului, lipsa concentrării etc. Consumul unei ape de calitate este însă necesar, în condițiile în care se regăsește la ora actuală în comerț mai ales apă cu o aciditate crescută, deloc benefică pentru sănătatea organismului.

În acest sens, Sacagiu.ro – o sursă online de apă alcalină plată sau natural carbogazoasă, oferă celor interesați produse ce au trecut cu succes testul calității și reprezintă o recomandare pentru echilibrarea acidității din corp.

Apa alcalină – proprietăți și beneficii

Oricine știe că o apă cu pH-ul crescut aduce numeroase beneficii în organism. Este preferată pentru calitățile excelente ce le posedă, precum și pentru acțiunea antisclerotică, antitoxică și antigerontologică apa Gorna Bania, de asemenea disponibilă pe site-ul menționat în sticle de cantități diverse.

Acest produs este caracterizat ca fiind o apă fără miros, limpede și incoloră. Este apreciată pentru faptul că filtrarea sa este realizată fără intervenția omului, direct în natură. De asemenea, aceasta prezintă o compoziție chimică excelentă, prezentând proprietății esențiale în echilibrarea diverselor funcții din organism, precum și a acidității din stomac – o problemă cu care se confruntă majoritatea.

Efectele benefice ale apei de acest tip asupra sănătății sunt nenumărate. Este recomandat consumul său mai ales de cei care prezintă afecțiuni gastrointestinale, probleme la nivelul vezicii biliare, de natură renal-urologice, de ficat sau alte boli. Poate fi utilizată zilnic, în orice cantități fără a avea vreun efect negativ asupra corpului. În fapt conținutul scăzut de fluor și alte substanțe face favorabil consumul zi de zi.

De ce apa alcalină?

Pentru a fi considerată sănătoasă, apa trebuie să aibă un pH de aproximativ 7,365. Asta este necesar pentru ca și nivelul pH-ului în corp să fie optim. Prin conținutul alcalin al apei este atenuată aciditatea, astfel corpul fiind menținut într-o stare optimă de funcționare.

Popoarele indiene și cele asiatice folosesc apa alcalină ca medicină alternativă. De-a lungul timpului au fost realizate diverse studii asupra acesteia și a proprietăților sale, rezultatele constând în îmbunătățirea stării de sănătate generale, respectiv în reducerea acidității.

Asta se datorează și conținutului bogat de minerale din apă – potasiu, calciu, magneziu, sodiu. Cu toții știm care este rolul pe care îl joacă calciul în organism – ajută la dezvoltarea corespunzătoare a oaselor, totodată întărindu-le și susține întregul sistem circulator cu toate funcțiile sale.

La menținerea sănătății mușchilor contribuie potasiul, relaxând și reducând contractarea acestora. De asemenea, mineralul este cunoscut pentru ajutorul oferit în eliminarea lichidelor din organism, în realizarea digestiei, dar mai ales în asigurarea sănătății inimii.

În reglarea presiunii sângelui joacă de asemenea un rol important sodiul, acesta fiind responsabil și de reglarea volumului de lichide din organism. Nici magneziul nu este o substanță de omis, la rândul său fiind conținută de apa alcalină disponibilă pe sacagiu.ro. Reprezintă un ajutor însemnat în transformarea hranei în energie, în transmiterea informațiilor genetice, precum  și în funcționarea adecvată a inimii, nervilor, mușchilor, respectiv a rinichilor.

Chiar dacă sunt prezente în cantități reduse, consumul constant aduce îmbunătățiri asupra sănătății organismului. Vestea bună cu privire la apa Gorna Bania este că nu impune nici restricții de vârstă, deci oricine o poate consuma. Extrasă și adusă la suprafață în Bulgaria, oferă garanția calității și a purității. Poate fi încadrată în categoria apelor alcaline stabile din punct de vedere al compoziției fizico – chimice. Motivul este faptul că apa este extrasă de la o adâncime de peste 600 metri – asta înseamnă automat un risc mult mai mic de a interacționa cu factori externi diverși.

Nu este singurul produs care prezintă astfel de proprietăți benefice asupra sănătății. De asemenea, produsul Perla Moldovei, disponibil pe sacagiu.ro în variante diferite, se deosebește printr-o serie de caracteristici ce nu ar trebui neglijate.

Este preferată de o scară largă de consumatori pentru capacitatea extraordinată de a curăța reziduurile din corp cu eficiență crescută. Se recomandă consumul său îndeosebi de cei ce prezintă hiperaciditate, dar și în cazuri în care în organism există invazie de bacterii, viermi, ciuperci, respectiv unde este favorizată apariția oboselii, a epuizării sau a diverselor boli.

Altfel spus, apa reglează aciditatea din organism, prin mediul alcalin asigurat fiind eliminați agenții patogeni.

Neutralizarea acizilor cu ajutorul apei alcaline este o recomandare și din partea experților din spatele magazinului sacagiu.ro. De pe site pot fi comandate cantitățile dorite de apă alcalină.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata