Breaking news

S-au filmat în timp ce făceau dragoste, după care tânărul și-a șantajat iubita

loading...

Un student și o studentă, iubiți, s-au filmat făcând dragoste. După ce relația s-a rupt, tânărul a șantajat-o pe fată că va publica pe internet filmulețul cu cei doi dacă nu îi dă bani.

dragosteDisperată că fostul iubit va face publice imaginile cu ea, fata a mers la poliție și a depus o plângere, în urma căreia s-a organizat un flagrant. Studentul brașovean a fost prins în flagrant în timp ce primea o parte din banii ceruți, după care a fost arestat preventiv pentru şantaj.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Braşov, studentul A.A.C, în vârstă de 29 de ani, a fost prins în flagrant, în 28 iunie, în Braşov, în timp ce primea 300 de lei de la fosta lui iubită în scopul de a nu posta pe internet imagini compromiţătoare, şi anume un film ce o arată pe aceasta în timp ce întreţineau relaţii sexuale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

I-a cerut iniţial 500 de lei, dar a primit doar 300 de lei din suma pretinsă. Bărbatul este învinuit pentru şantaj, el ameninţând-o pe partea vătămată că va posta pe Facebook un filmuleţ cu aspecte din viaţa personală. Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, propunere care a fost promovată, Judecătoria Braşov a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 29 zile”, se arată în comunicatul Poliției Brașov.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, Carmina Reit, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că bărbatul a cerut iniţial suma de 500 de lei, însă a primit doar 300 de lei.

În urma acestui șantaj, studentul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la doi la şapte ani.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata