Breaking news

Rhodiolin – soluţia minune anti-stres

loading...

Era modernă nu este marcată doar de progres tehnologic. Din ce în ce mai multe sunt problemele apărute ca şi cauză a stresului. În fiecare zi oricine este supus factorilor aducători de stres şi de tensiune: de la responsabilităţile de la serviciu la situaţiile familiale, de la unele boli ce îşi fac apariţia până la tensiuni minore ale unei zile normale.

Rhodiolin - antistressParcă totul în jurul nostru este aducător de stres: viaţa profesională cu partea ei, viaţa personală de asemenea, problemele financiare şi de ce nu chiar şi poluarea sau alţi factori externi independenţi de noi. Suntem puşi zilnic faţă în faţă cu situaţii neplăcute şi după cum ştim stresul nu are efecte doar la nivel psihic, ci şi la nivel fizic îşi poate face simţită prezenţa prin apariţia anumitor simptome.

Dacă prin medicamente şi tratamente remediem bolile şi afecţiunile diverse, ce putem face în privinţa stresului? Marea farmacie a naturii vine în sprijinul persoanelor stresate sau afectate de consecinţele acumulării de stres. Rhodiolin este soluţia oferită, un produs natural de ultimă generaţie care oferă sănătate, energie, echilibru şi chiar optimism printr-o stare generală de bine.

Rhodiolin – de la origini şi până în prezent

Produsul conţine la bază zinc şi extract din planta Rhodiola Rosea – cunoscută şi sub numele de „rădăcina aurie” sau „rădăcina arctică”. Această plantă creşte în zona munţilor Siberiei, la peste 3000 metri, dar poate fi întâlnită şi în lanţul muntos Himalaya, chiar la peste 6000 metri.

Primele referiri legate de această plantă-minune au apărut, se pare, în scrierile popoarelor antice ale Asiei de Sud-Est şi Asiei Mijlocii. Denumită pe atunci sacră, cu proprietăţi tămăduitoare „supranaturale”, se pare că ajuta persoanele ce consumau ceai din această plantă să trăiască până la 100 de ani.

Ulterior, în Rusia şi Scandinavia, Rhodiola Rosea era folosită pentru a ajuta oamenii să se adapteze mai uşor la climatul rece. În China au fost descoperite proprietăţile uimitoare ale acestei plante, ale cărei rădăcini au ajutat la prevenirea infarctului miocardic, la o purificare a sângelui coroborată cu îmbunătăţirea circulaţiei sanguine.

În ziua de astăzi, Rhodiolin sub formă de medicament ajută în principal la combaterea influenţelor nocive ale stresului. Asigură o circulaţie sanguină mai bună, poate fi o formă de prevenire şi chiar tratare a aritmiei cardiace (normalizează bătăile neregulate ale inimii), îmbunătăţeşte memoria, stimulează intelectul, creşte capacitatea de concentrare, stimulează de asemenea sistemul imunitar şi lista de beneficii poate continua.

Inclusiv ca şi efect antioxidant Rhodiolin este recomandat pentru prevenirea îmbătrânirii premature, stopând sau încetinind degenerarea celulelor corpului. Reglarea glicemiei este un alt atu, iar prin asigurarea unui echilibru energeti optim Rhodiolin oferă  şi o stare de prospeţime spirituală.

Produs care este adresat omului modern, Rhodiolin este, conform mărturiilor celor ce l-au folosit, un adevărat medicament-minune ce combate stresul, toate simptomele fizice şi psihice asociate acestuia şi nu numai. Factorii de stres sunt prezenţi peste tot, iar această variantă naturală de îmbunătăţire a stării generale se dovedeşte a fi o soluţie extrem de eficientă în combaterea influenţelor negative ale stresului asupra organismului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata