Breaking news

Purificatorul de apă te ferește de intoxicațiile fatale care îți pot pune în pericol sănătatea

loading...

Calitatea îndoielnică a apei de la robinet, îi determină pe tot mai mulți români să apeleze la purificatoare de apă care îi pot feri de intoxicații grave produse de bacteriile și virusurile prezente în apă.

purificator apaDin cauza sistemului învechit al instalațiilor de distribuire centralizată a apei potabile din România, în apa de la robinet se găsesc mii de feluri de elemente poluante, dăunătoare sănătăţii. Din acest motiv, tot mai mulți români apelează la soluții tehnice prin care își pot asigura o apă filtrată, de calitate, în fiecare zi.

Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unui purificator de apă, care, folosind filtre speciale, înlătură prin ultrafiltrare, bacteriile, viruşii, fungii, hormonii si substantele chimice cancerigene.

Puteți opta pentru un purificator apă cu membrană care filtrează la o finețe de 0,02 microni sau instalații de osmoză inversă care filtrează la o finețe de 0,0001 microni obținând astfel cea mai pură apă potabilă.

Osmoza inversă este o tehnologie specială care presupune trecerea apei printr-un filtru de apă specială. Orificiile filtrului de apă sunt atât de mici încât doar moleculele de apă curată pot trece.

Un filtru de apă potabilă cu sistem de osmoză inversă, poate filtra zilnic 200 de litri de apă, suficientă pentru consumul întregii familii.

Osmoza inversă este cea mai eficientă metodă de purificare a apei potabile. Principiul de funcţionare al sistemului se bazează pe presiunea osmotică necesară în filtrare.

Sistemele de filtrare prin osmoză inversă, fără pompă de presiune au randamente scăzute şi sunt greu de exploatat în condiţiile în care presiunea de la reţea este fluctuantă sau scăzută.

Prin intermediul unei pompe se aplică presiune asupra apei care urmează a fi purificată, această se îmbogăţeşte în conţinut de săruri şi dizolvate iar în partea cealaltă a membranei osmotice semipermeabile, rămân moleculele de apă fără dizolvate deci apă purificată.

Românii își pot achiziționa un purificator de apă prin osmoză inversă și de pe internet. Specialiștii site-ului Aquabiz.ro, spun că purificatoarele de apă reprezintă cea mai eficientă metodă de producere a apei potabile cu costuri minime.

Prețul unui astfel de sistem de purificare al apei de la robinet este cuprins între 300 și 1200 de lei, în funcție de capacitate și dotări suplimentare.

Apă osmozata este în special recomandată pentru băut, gătit, spălat fructe şi legume, prepararea ceaiului, cafelei, mâncarea copiilor mici dar şi pentru curăţatul tenului sensibil.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata