Breaking news

Prim-solista Teatrului Naţional, în comă după o intervenţie chirurgicală banală

loading...

Amelia Antoniu, prim-solista Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”a intrat în comă profundă după ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale minore.

Amelia Antoniu si Catalin PetrescuArtista, în vârstă de 36 de ani, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de cauterizare a unei răni pe colul uterin. Intervenţia ar fi trebuit să fie una rutină, după cum l-au informat medicii pe soţul artistei, Niculae Gamenţ-Antoniu. Mai mult decât atât, imediat după operaţia care a avut loc în Spitalul CFR2, bărbatului i s-a comunicat că intervenţia a fost finalizată fără probleme. După operaţie, Amelia Antoniu, a fost transferată la secţia de Terapie Intensivă a spitalului, unde a contractat o infecţie intraspitalicească care a dus-o în comă pe artistă.

Se pare că au mai existat astfel de cazuri şi în trecut, care însă nu au fost mortale. Mai mult decât atât, o altă femeie care a fost operată a doua zi după artistă, se află, de asemenea, în comă, a declarat un medic din interiorul spitalului CFR2 pentru România Liberă.

O comisie a Ministerului Transporturilor, în a cărui subordine se află Spitalul CFR2, a închis secţia de Ginecologie şi a luat probe epidemiologice pentru a le trimite la laborator şi a stabili cauza acestei infecţii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata