Breaking news

Poţiunea dragostei ascunsă într-un parfum

loading...

Vrei să te indrăgoștești și nu ai cum? De azi înainte se rezolvă, până și dragostea paote fi trucată. Cu ajutorul feromonilor, se stimulează zona limbică a creierului care trimite semnale ce fac ca sentimentele şi senzaţiile noastre sexuale să se dezvolte.

potiunedragosteCercetătorul Virgil Amend a găsit formula potrivită pentru poțiunea dragostei. Produsul minune are un efect garantat de atracţie asupra partenerului, relatează site-ul howlifeworks.

După ce parfumul a trecut toate testele de laborator, un experiment recent a consolidat faptul că acestă poţiune are efect garantat şi asupra oamenilor. Astfel, specialistul a folosit mai multe perechi de gemeni identici, care au fost puşi să se întâlnească cu mai multe persoane.  Unul dintre gemeni folosea parfumul, iar celălalt nu. După întâlnirea cu gemenii, voluntarii au fost rugaţi să îl identifice pe cel mai atractiv şi să explice alegerea făcută. Astfel, cel care a folosit elixirul a fost identificat ca o persoană irezistibilă, dar motivele erau greu de explicat din partea voluntarilor. Aceştia şi-au motivat alegerea spunând că îl aveau pe “vino-ncoa”, deşi trăsăturile fizice erau identice.

Specialistul Amend spune că substanţele din acest parfum acţionează asupra creierului, mai exact ingredientele pe care le conţine transmit mesaje către zona limbică a creierului, zonă responsabilă pentru emoţiile şi atracţia sexuală pe care organismul uman le simte. Specialistul a inventat formule atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Preţul parfumului este de 40 de dolari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata