Breaking news

Pilonul – ZX27, alternativa la implantul dentar

loading...

Unor pacienți le e frică de implant, alții nu vor să poarte o proteză, iar alții pur și simplu nu-și pot permite o astfel de lucrare și atunci există o alternativă –  “Pilonul – ZX27”.

caz zx1Bonturile din sticlă Zx27 vin în întampinarea medicilor, tehnicienilor și pacienților cu o gândire progresivă  care se confruntă de regulă cu cazuri mai dificile, de regulă când există edentații bi-terminale și nu numai, iar în mod normal ar fi necesare implanturi sau proteze scheletate și/sau telescopate.

Punctele de fixare din sticlă ZX27 fabricate din material special aderă la mucoasa osului alveolar din părțile edentate ale arcului dentar superior și inferior și astfel înlocuiesc punctele de fixare proprii lipsă, adică bontul protetic. Fiecare pacient primește propriul punct de fixare din sticlă ZX27 făcut dintr-o piesă prefabricată, tratată termic cât și mecanic de către tehnicieni dentari certificati, pentru a se potrivi exact pe mucoasa arcului alveolar al pacientului.

Experiența inernațională de-a lungul anilor a mai multor laboratoare certificate și un număr mai mare de 15.000 de pacienți satisfăcuți, precum și numeroase studii clinice dovedesc faptul că ZX27 funcționeaza foarte bine. Poate fi aplicat cu succes atât arcelor alveolare scurtate la unul sau ambele capete cât și pentru susținerea protezelor fixe, astfel rezolvând problema unei punți despărțitoare mari. Sistemul poate fi aplicat cu succes și cu implanturi.

Este 100% biocompatibil, nu conține Pb ca și o sticlă normală, se personalizează pentru fiecare pacient în parte, se igienizează foarte ușor și nu creează disconfort, pacientul obișnuindu-se din prima zi cu lucrarea.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata