Breaking news

Pentru cine contează mărimea penisului? Pentru bărbat sau pentru femeie?!

loading...

Mărimea penisului pare să intereseze atât pe cel care-l poată cât și pe cea care se va folosi de el în timpul actului sexual. Chiar dacă partenera ta îţi spune că nu o interesează mărimea, studiile demonstrează exact contrariul.

barbat si femeieSexologii și oamenii de știință au stabilit că femeile preferă bărbații mai dotați. Studiile au demonstrat că dimensiunile unui penis normal variază intre 13- 15 cm (lungime) în erecție, și de 8-9 cm în stare flască.

Întotdeauna au existat discuţii în rândul femeilor şi al bărbaţilor referitoare la cât de mult contează mpărimea penisului. Deşi părerile sunt împărţite, oamenii de ştiinţă au aflat adevărul.

Potrivit noilor cercetări ale oamenilor de ştiinţă candieni cea mai mare temere a bărbaţilor se adevereşte: mărimea contează!

Cercetătorii au descoperit că femeile considerau că bărbaţii înalţi cu penisuri lungi erau cei mai atrăgători.

De asemenea, studiul a arătat că femeile tindeau să privească mai mult imaginile ce înfăţişau bărbaţii mai bine dotaţi.

Și bărbații sunt direct interesați de dimensiunea organului lor sexual atât pentru a părea cât mai virili în fața femeilor dar și pentru a se lăuda față de alți bărbați, că posedă o dotare demnă de cartea recordurilor.

loading...
2 Comentarii
  1. ROMÂNIA,COD ROȘU DE DICTATURĂ! spune

    Problema este că bărbații sunt emasculați de propria lor masculinitate.Bărbații Macho au erecții scurte și dureroase tocma pentru că își folosește testosteronul pentru a-și întreține abdomenele de 4-12 pătrate,un fund tare și lucrat.
    Bărbații fără prea mulți ușchi,beneficiază de erecții mari și plăcute pentru că testosteronul îl folosesc pentru a satiface partenerul exual,dar și aici trebuie exersat

  2. Serios spune

    Nu cred ca aducea in discutie testosteronul si erectia .. dar din cate vad tu esti doar un alt tip complexat care nu merge la sala si incearca sa atraga atentia. Ps: circulatia sangelui conteaza pt erectie

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata