Breaking news

Operatiile estetice, un pas esential in depasirea disconfortului fizic

loading...

La ce te gandesti cand vine vorba de operatii estetice? La cele esuate, nereusite, la exemple negative? Presa, in special cea dedicata vedetelor si persoanelor publice, acopera cu lux de amanunte cazurile de operatii estetice nereusite, ceea ce subliniaza inca o data importanta cruciala a experientei doctorului chirurg care realizeaza operatia. Nu intotdeauna se dau nume, insa se poate afla destul de usor cine si unde a facut.

Pentru ca esti interesat(a) de operatii estetice, am pentru tine o recomandare care sa te scuteasca de orice neplacere viitoare: doctorul Dumitru Totir. Are peste 10 ani de experienta in chirurgie estetica si poti afla de pe site-ul lui detalii despre munca sa in toti acesti ani. In plus, daca ai intrebari, este usor de contactat prin telefon, mesaje private pe Facebook, e-mail, formular online – toate puse la dispozitia si confortul tau.

Cele mai cautate operatii estetice sunt cele pentru nas; cu alte cuvinte rinoplastia. Este vorba de interventia de corectie a piramidei nazale si se adreseaza pacientilor nemultumiti de aspectul estetic al nasului si, daca se impune corectarea si a aspectului functional, se asociaza cu necesitatea realizarii unei interventii de septoplastie. Daca vrei sa stii mai multe detalii despre acest tip de operatie, gasesti pe site-ul domnului doctor Totir prezentarea a 13 studii de caz, precum si informatii despre pregatirea pre-operatorie dar si o lista de intrebari frecvente despre rinoplastie.

De-a lungul timpului, cererile din partea barbatilor pentru operatii estetice a crescut simtitor. Unii barbati fac parte din generatia baby boomers si, avand grija de corpul lor o viata intreaga, doresc sa prelungeasca starea de bine si imaginea impecabila dincolo de o anumita varsta. Alti barbati, soti ai doamnelor care au apelat la operatii estetice (in special lifting facial) pentru a arata bine in continuare, doresc sa metina standardul  de compatibilitate in cuplu si apeleaza la randul lor la medicul chirurg estetician. Exista si soti care, incurajati de sotii, rezolva la varsta maturitatii probleme estetice si de functionalitate cu care s-au confruntat o viata intreaga. Totul incepe cu o vizita la cabinetul doctorului. Domnul dr. Totir primeste programari facute atat prin telefon cat si prin e-mail (pentru pacientii mai timizi).

Incurajand transparenta si comunicarea, domnul Dr Totir prezinta pe site-ul sau intregul C.V. cu experienta sa in domeniu, dar si lista cu proceduri estetice si preturile aferente. Vei constata ca reputatia sa este consolidata de rezultatele interventiilor de pana acum si de satisfactia pacientilor care il recomanda.

A venit momentul sa faci primul pas pentru transformarea ta.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata