Breaking news

Oana Albu, canotoarea stropită cu benzină şi incendiată de soț, se zbate între viaţă şi moarte

loading...

Oana Albu, fostă campioană la canotaj, se zbate între viață și moarte la un spital de Bucureşti, după ce soţul ei a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc.

oana albu spitalGabriel Albu, în vârstă de 23 de ani, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, vineri, în baza unui mandat aprobat de Tribunalul Iași, fiind acuzat de tentativă la omor deosebit de grav şi distrugere prin incendiere.

Imediat după ce și-a incendiat soția și casa, Gabriel Albu a fost internat de autorităţi la Spitalul de Psihiatrie „Socola“.

Medicii l-au evaluat și au concluzionat că tânărul a avut discernământ în momentul în care şi-a incendiat nevasta.

Gabriel Albu şi soţia sa, Oana, locuiau împreună în locuinţa părinţilor fetei din satul Chipereşti, comuna Ţuţora. Între ei au fost întotdeauna relaţii tensionate, iscate de faptul că socrii bărbatului nu voiau să-i facă acte pe locuinţă.

Pe 19 iulie, imediat după ce a ieşit de la serviciu, tânărul a mers şi a băut câteva beri după care s-a întors la domiciliu, unde a început să se certe cu soţia.

Inculpatul a ameninţat-o pe soţia sa că va da foc la casă, după care a luat o canistră cu benzină, pe care o folosea pentru scuter, şi a stropit-o pe victimă. Ulterior, a declanşat o brichetă“, a precizat Carmina Pascal, procuror-şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, pentru Ziarul de Iași.

Femeia a început să ardă ca o torţă, la fel şi casa, care s-a făcut aproape scrum, arzând în proporţie de 85%.

Oana Albu a fost transportată cu un elicoper SMURD la Bucureşti, unde se află în comă profundă.

loading...
1 Comentariu
  1. DAN spune

    PARINTII LU OANA SA-I CAUTE LA O BISERICA ORTODOXA ,SAU LA O MANASTIRE ,O CARTICICA DE RUGACIUNI NUMIT TITLU {PRAVILA DE RUGACIUNE}ACEASTA RUGACIUNE ESTE SCRISA DE MAICUTA-DOMNULUI,PARINTI EI SAI CITESCA AN FIECARE ZI SI MAICUTA-DOMNULUI F MULT O SO AJUTE.PLU CU O CANDELA SAU CU O LUMANARE APRINSA.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata