Breaking news

Oamenii mint de îngheață apele când vine vorba de numărul partenerilor de sex

loading...

Când vine vorba de sex, atât femeile cât și bărbații mint cu seninătate în privința numărului de parteneri sexuali. Și asta doar pentru a se lăuda în fața celor apropiați.

parteneriUn studiu recent concluzionează că toţi oamenii mint când e vorba de sex! Cercetătorii au constatat că există multe stereotipuri legate de  comportamentul sexual: bărbaţii se laudă cu numărul partenerelor, iar femeile se cred sfinte.

Cele mai cunoscute replici date atunci când sunt întrebați de trecutul lor sexual, răspunsul preferat al femeilor este: “Tu eşti al doilea, iubitule”, iar bărbaţii sunt misterioși spunând: “N-aş vrea să-ţi spun, ca să nu te superi”…

În urma acestui studiu, cercetătorii au stabilit că atât femeile cât şi bărbaţii minţeau cu seninătate în privinţa numărului de parteneri sexuali.

În prezenţa poligrafului, numărul partenerilor de sex declaraţi era aproximativ egal pentru femei şi bărbaţi. În schimb, atunci când ştiau că nu le sunt urmărite reacţiile cu detectorul de minciuni, femeile minimizau numărul de parteneri sexuali, pe când bărbaţii se lăudau cu foarte multe cuceriri.

Femeile recunosc mai puţini parteneri de sex decât au avut cu adevărat, pentru a nu fi considerate uşuratice. În timp ce bărbaţii exagerează numărul femeilor cu care s-au culcat, pentru a părea că au mai mult succes la sexul slab, crezând că astfel se pun într-o lumină favorabilă, de cuceritori.

Tehnica medicală a evoluat, iar femeile pot redeveni virgine, dacă situația o cere, prin refacerea chirurgicală a himenului.

Iar viitorul soț, habar nu va avea că proaspăta lui soție și-a recuperat virginitatea în mod fals, la ”estetician”.

Specialiştii în sexologie spun că importanţa care se dă viginităţii scade relativ constant, cel puţin pentru lumea civilizată.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    CORECT !!! 99 % din fostele partenere mi-au zis ca sunt al 2-lea :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata