Breaking news

O femeie s-a trezit din comă în momentul în care medicii îi prelevau organele pentru transplant

loading...

Caz șocant la spitalul St. Joseph din New York. Medicii au înghețat când în timpul unei proceduri de prelevare a organelor de la o pacientă aflată în moarte cerebrală, aceasta s-a trezit și era cât se poate de vie.

medici-spital-sanatateColleen S. Burns în vârstă de 41 de ani, din North Syracuse, New York, a fost internată în spital luna octombrie 2009, după o supradoză de medicamente.

Din cauza unor numeroase erori medicale, medicii au declarat-o moartă și au băgat-o în procedură de prelevare de organe.

După ce Colleen S. Burns a fost internată în spital, medicii nu i-au administrat tratamentul recomandat pentru supradoza de Xanax. Și nici nu au făcut toate testele necesare și nici tomografie.

Cu toate acestea au stabilit diagnosticul de moarte cerebrală fiind inclusă pe lista de prelevare de organe pentru transplant după ce familia și-a dat acordul pentru această procedură.

Însă, cu câteva ore înainte de prelevarea organelor, o asistentă i-a făcut testul pentru reflex și a constatat că femeia reacționa, semn că nu era în moarte cerebrală. Chiar și când femeia a fost dusă în sala de operații pentru prelevare de, organe, aceasta respira fără aparate, își mișca limba și buzele.

În ciuda acestor semne clare de viață, medicii le-au ignorat complet și au început operația. În momentul în care medicii se pregăteau să îi deschidă abdomenul, femeia a deschis ochii, iar toți cei prezenți în sală au rămas încremeniți.

Colleen S. Burns nu a reclamat medicii pentru malpraxis, iar după 6 luni de la acest incident, s-a sinucis.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata