Breaking news

Nu te poți hotărî în privința modelului de fotoliu cu masaj? Află care este cel mai bun!

loading...

Orice persoană care s-a săturat să piardă atât timp, cât și bani apelând la ședințele de masaj profesionale din cadrul unui centru terapeutic specializat a ajuns la concluzia că o investiție cu adevărat avantajoasă este cumpărarea unui fotoliu cu masaj. Aceste produse se bucură de un nivel înalt de popularitate, datorită nenumăratelor beneficii pe care le oferă stării de sănătate.

fotoliu masajÎncepând de la diminuarea durerilor resimțite la nivelul spatelui, creșterea energiei, starea de bine generală și până la avantajele din prismă financiară, fotoliile cu masaj sunt un adevărat prilej de relaxare în confortul propriei locuințe. Totuși, varietatea de pe piață de modele de fotolii cu masaj face dificilă luarea unei decizii pentru o persoană interesată în acest sens.

Cel mai cunoscut producător de fotolii de masaj este brandul Rokol, despre care puteți citi mai multe informații pe site-ul rokol.ro. Astfel, acest brand se bucură de peste 30 de ani de experiență în domeniu, realizând doar produse de top pe care le distribuie în toată lumea. În România, brandul rokol.ro este reprezentat de către firma Masatto Distribution, de unde și dumneavoastră vă puteți achiziționa fotoliul cu masaj ideal.

Care este cel mai bun fotoliu cu masaj?

Pentru că gama diversificată de astfel de produse vă poate pune în dificultate, vă prezentăm în cele ce urmează cele mai populare fotolii cu masaj produse de către rokol.ro. Haideți să vedem despre ce e vorba.

Fotoliul cu masaj Rokol 8900 L Premium Deluxe 4D

Acest produs este singurul fotoliu de masaj cu tehnologie 4D, fiind cel mai performant fotoliu din lume. De asemenea, fotoliul cu masaj Rokol 8900L este cel mai vândut astfel de articol premium din anul 2016.

Principalele motive pentru care este atât de popular constau în funcțiile pe care le cuprinde, și anume: sistem patentat de masaj 4D cu un număr de 8 role de masaj, sistem de încălzire pe bază de role ceramice și perne de masaj Multistrat, sistem de tip Zero Gravity, S shape și L shape (șină de tip L), sistem Slide (mai precis, se poate așeza doar la 8 centimetri de perete), cuprinde control inteligent prin Bluetooth (la care primiți și o tabletă cadou), scanare bionică și terapie de masaj Bowen.

Pare să fie un produs excelent, nu-i așa? Dacă accesați masatto.ro și căutați acest produs, veți descoperi beneficiile oferite de fiecare dintre funcțiile amintite mai sus.

Fotoliul cu masaj Rokol 7912L Home Deluxe 3D Robostic cu încălzire

Acest model, pe care îl găsiți disponibil tot pe masatto.ro, este considerat a fi cel mai performant fotoliu cu masaj dedicat pentru acasă, pentru a fi utilizat de către întreaga familie. Așadar, este cel mai apreciat model din segmentul de fotolii cu masaj pentru acasă, cuprinzând programe terapeutice predefinite.

După cum puteți observa și pe masatto.ro, acest produs cuprinde un sistem patentat de masaj cu 6 role de masaj, un sistem de încălzire pentru zona spatelui, precum și role de masaj pentru tălpi, sistem de tip Zero Gravity, S Shape și L Shape, sistem de tip slide și control inteligent prin telecomandă LCD.

Așadar, dacă sunteți interesați de un fotoliu cu masaj pentru bunăstarea tuturor membrilor familiei, acesta este ideal.

Fotoliul cu masak Rokol 1901 Robostic 3D Zero-G cu încălzire

Produsul este apreciat de utilizatorii săi în principal datorită faptului că oferă cel mai bun raport preț – beneficii pentru un fotoliu de masaj destinat întregii familii.

Cuprinzând un sistem patentat de masaj cu masaj 3D, sistem de încălzire pentru zona spatelui și role de masaj pentru tălpi, sistem Zero Gravity, S Shape, L shape, noul sistem slide (se poate poziționa la 0 centimetri de perete), oferind posibilitatea de a fi controlat inteligent prin telecomandă LCD, este un fotoliu perfect pentru a aduce confortul în propria locuință.

Așadar, dacă sunteți interesați de achiziționarea unui fotoliu cu masaj care să se potrivească cu cerințele și necesitățile proprii și ale familiei, atunci în mod cert cele prezentate mai sus sunt atractive atât ca preț, cât și ca beneficii. Dacă doriți mai multe informații sau să vizualizați și alte fotolii cu masaj ale producătorilor renumiți (iRest, Panasonic, Inada) puteți accesa masatto.ro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata