Breaking news

MiniFarm – oferta cu reduceri de pana la 50%

loading...

Farmaciile MiniFarm sunt dedicate in exclusivitate utilizatorilor de produse de uz medical, dar si din gama dermatologice, homeopate sau cosmetice si propun oferte de pana la 50% reducere.

Astfel, fiecare client poate beneficia de toate tratamentele de care are nevoie pentru a se simti bine, in plus, optimizand considerabil costurile.

50% reducere la produsele din gama solara Avene

Produsele cu factor de protectie solara oferite de Avene sunt unele dintre cele mai bune din Europa din aceasta clasa si sunt grupate in trei categorii clasificate in functie de tipurile de piele.

Exista creme si lotiuni cu factor de protectie solara create special pentru pielea sensibila care asigura protejarea tegumentului de razele de soare cu o formula imbunatatita cu un complex fotoprotector patentat, pentru a se obtine maximum de eficacitate, dar si o stabilitate indelungata.

Cremele si lotiunile pentru protectie fara expunere la soare sunt cele din gama autobronzantelor si reparatoarelor care ajuta pielea sa se regenereze in urma expunerii la raze UV si sunt destinate persoanelor care au pielea sensibila.

De asemenea, exista si o gama speciala de produse Avene pentru piele cu toleranta scazuta. Aceste produse contin minerale 100% si nu includ in compozitia lor parfum sau alte substante chimice.

50% reducere pentru gama de produse A Derma Protect

Pe langa toate momentele placute si temperatura perfecta pentru relaxare pe timpul verii toate persoanele se pot bucura si de cele mai bune produse pentru protectie solara pentru ca indiferent de tipul de piele aceasta devine fragila si, in lipsa unei ingrijiri speciale, razele se soare vor avea o actiune agresiva asupra sa si vor genera arsuri alterand bariera pentru protectie, iar la final vor ajunge sa deterioreze chiar si celulele din profunzime.

Pentru a raspunde tuturor acestor nevoi in materie de siguranta a pielii in timpul verii, farmaciile MiniFarm au decis sa ofere aceste produse cu o reducere de 50% inca din timpul iernii, astfel incat fiecare persoana sa isi poata pregati stocul de produse pentru sezonul estival. Mai mult de atat, astfel de produse protejeaza pielea chiar si in sezonul rece.

Produsele din aceasta gama se disting prin caracteristicile lor speciale cum ar fi faptul ca nu contin parabeni si nu au in compozitia lor substante iritante, fiind perfecte pentru pielea sensibila sau cu toleranta scazuta.

In farmaciile MiniFarm confortul fiecarei persoane este important si specialistii care lucreaza in aceste farmacii, indiferent de locatia lor, fac totul pentru ca fiecare client sa fie fericit si multumit. Avand in vedere expresia atat de cunoscuta din batrani, “fa-ti iarna car si vara sanie” aceasta reducere de iarna vine in ajutorul celor care incep inca de pe acum sa isi faca stocurile pentru un concediu estival de vis, care sa nu fie afectat si umbrit de arsuri si disconfortul cauzat de expunerea la soare.

Pe langa toate acestea, preturile din farmaciile MiniFarm sunt mult mai mici comparativ cu alte unitati similare, tocmai pentru ca aici interesul clientului este pus pe primul loc. Fiecare produs este de cea mai buna calitate si respecta toate standardele impuse – in plus, este insotit de atitudinea pozitiva a personalului super calificat, asistenti si farmacisti.

Acum MiniFarm este si online pe www.MinifarmOnline.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata