Breaking news

Mezoterapie şi PRP, ultimele secrete pentru a-ţi recâştiga tinereţea

loading...

Dr. Oana Spanu spune ca frumusetea sta in detalii: un aspect impecabil inseamna atentie totala, nu doar pentru ochi, buze sau pometi! Oricine vrea sa se laude cu prezenta impecabila, trebuie sa fie atent la fiecare parte a corpului sau. Fie ca vorbim despre ten, gat si decolteu, maini sau par, nu exista zona pe care sa ne permitem sa o neglijam.

cabinet oana spanuDr. Oana Spanu este medic specialist in Dermatologie, cu o pregatire indelungata si permanent actualizata in domeniul dermatologiei estetice, prin cercetare si studii clinice pentru produse dermato-cosmetice, colaborari internationale, in tari precum Franța și Germania, cu branduri de renume (L’Oreal, Pierre Fabre, Clarins, Chanel etc).

Cabinetul Oana Spanu pune la dispozitia pacientilor sai cele mai inovatoare servicii din sfera medicinii estetice. Cele mai noi tehnici de mentinere a unui aspect fizic de invidiat sunt Mezoterapia si PRP (Platelet Rich Plasma), adica Tratamentul cu plasmă autologă îmbogățită cu trombocite.

Mezoterapia sau Biorevitalizarea cutanata reprezinta o procedură de reîntinerire facială minim invazivă. Acest tratament consta in introducerea unor cocktail-uri de minerale, vitamine, acid hiauronic si antioxidanți. Se administreaza in doua moduri: invaziv nedureros, prin microinjecții în piele sau noninvaziv, prin utilizarea unui dispozitiv de tip roller, care facilitează pătrunderea substanțelor la nivel cutanat.

Pregatirea tratamentului prin mezoterapie consta in 3 sedinte, la interval de 2-3 saptamani. Recuperarea este imediata si dureaza 3-4 ore. Rezultatele dureaza pana la 6 luni, ulterior fiind recomandata o sedinta de intretinere la un interval de 3-6 luni.

Biorevitalizarea nu se adresează numai feței, previne și tratează eficient și tegumentul afectat de semnele imbatranirii sau probleme de pe gât, decolteu si mâini, zone expuse frecvent la ultraviolete, spălat excesiv și factori nocivi, cum ar fi  poluarea.

PRP, denumit si „terapia vampir”,  inseamna Tratament cu plasmă autologă îmbogățită cu trombocite. PRP este cel mai modern tratament cu efecte in regenerarea pielii și a părului, prin mijloace proprii corpului nostru. Acesasta tehnica presupune recoltarea si concentrarea factorilor de crestere din propriul sange si reinjectarea  dupa procesare in tesutul cutanat, stimuland astfel procesele de reparare celulara,  sinteza de neocolagen pe termen lung si stimularea cresterii firelor de par.

Procedura consta in recoltarea unei cantitati mici (maxim 20 ml) din propriul sange. Acesta se proceseaza rapid, pentru se separa plasma cu trombocite, chiar in fata pacientului, care  asista la intreaga procedura si este asigurat ca plasma reinjectata ii apartine. Cu o seringa cu un ac foarte fin se administreaza plasma la o distanta de 1 cm, in urma aplicarii unei creme anestezice. Recuperarea pentru aplicarea tratamentului cu plasmă autologă îmbogățită cu trombocite in zona scalpului este imediata, iar in cazul aplicarii pe fata, de pana la 12 ore, pentru disparitia rosetii. Efectuarea tratamentului se recomanda, pentru piele si par, o data la 4-6 saptamani, fiind necesare  3-6 sedinte pe an. Nu exista efecte adverse, corpul primind inapoi propriile resurse concentrate, din care este extrasa si readministrata partea benefica, dupa purificarea prin procesare.

Detaliile pe larg pentru procedurile de Mezoterapie si PRP sunt disponibile pe site-ul www.oanaspanu.ro sau la Cabinet Dr Oana Spanu: Sos. Nordului 60, Ap. 3, Sect. 1, Bucuresti, Telefon: 40 725 525 922 / +40 314 379 825, e-mail: contact@oanaspanu.ro.

Oana Spanu este medicul estetician care iti ofera cele mai performante servicii, prin intermediul tehnologiei avansate. Descopera intreaga gama de servicii profesionale de medicina estetica si afla toate secretele tineretii vesnice!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata