Breaking news

Metodele de albire a dinţilor în rândul femeilor

loading...

Zâmbetul este cel care poate spune foarte multe lucruri despre fiecare dintre noi. Orice persoană îşi doreşte să aibă un zâmbet de invidiat, însă pentru a obţine acest lucru se pare că femeile recurg la tot felul de metode de înfrumuseţare.

stomatologUnul dintre principalele trucuri prin intermediul cărora ele reuşesc să aibă un zâmbet de invidiat este controlul periodic la stomatolog. O dantură sănătoasă nu are cum să nu arate minunat. Foarte multe femei au descoperit Targoviste Dental Center şi astfel au rămas cu secretul obţinerii unui zâmbet de vis.

În aceeaşi măsură, pe lângă faptul că femeile îşi fac controale la stomatolog, ele recurg şi la alte trucuri pentru a obţine un zâmbet frumos şi curat. Studiile demonstrează faptul că mai mult de 55% dintre femei aleg să apeleze la tot felul de trucuri naturale pe care le pot face tocmai acasă. În continuare vom prezenţa câteva dintre ritualurile femeilor care îşi doresc să aibă un zâmbet de invidiat:

În primul rând, trebuie să ştiţi că multe femei beau cel puţin o gură de ceai după ce au mâncat deoarece bacteriile formează placă. De asemenea, placa poate produce diferiţi acizi care afectează sănătatea dinţilor. Astfel, este chiar indicat ca de fiecare dată după masă să consumaţi ceai verde deoarece acesta împiedică lipirea bacteriilor din cavitatea bucală.

De asemenea, un alt truc de sezon la care femeile apelează pentru înfrumuseţarea  zâmbetului este spălarea dinţilor cu căpşuni. Se amestecă o căpşună mare şi coaptă cu bicarbonat şi se face o pastă consistentă. Se freacă cu această pastă timp de 3 minute. La final, se clăteşte foarte bine gura, iar dintii vor rămâne mult mai curaţi, mai albi şi mai strălucitori.

În plus, alimentele sănătoase sunt foarte prielnice unui zâmbet de milioane. Dacă va doriţi să atrageţi toate privirile cu zâmbetul dvs. va trebui să consumaţi cel puţin o ceaşcă de alune şi un sfert de ceaşcă de merişoare în mod zilnic. Aceste alimente, aparent banale vor reduce riscurile de a avea probleme cu gingiile sau dinṭii.

Mierea nepasteurizatǎ este un alt factor care poate influenţa un zâmbet alb. Pentru a beneficia de efectele ei, femeile adaugă o lingurǎ de miere în ceai şi astfel se opreşte formarea plăcii pentru aproximativ 24 de ore. În plus, mierea ajută foarte mult la menţinerea sănătăţii gingiilor şi a dinţilor. Enzimele existente în miere au efecte antibacteriene.

Mai mult, lactatele se dovedesc şi ele a fi foarte potrivite în cazul obţinerii unui zâmbet imaculat. Studiile demonstrează faptul că un zâmbet imaculat se păstrează şi prin intermediul consumului de lactate deoarece acestea conţin calciu şi enzime care ajut la întărirea dinţilor.

Sigur că pe lângă faptul că se recurg la diferite trucuri că şi tratamente, femeile se restricţionează la diferite lucruri care pot afecta zâmbetul. Ştim cu toţii că băuturile energizante sau cele pentru sportive nu sunt atât de indicate în păstrarea unui zâmbet minunat. Astfel, femeile care îşi doresc un zâmbet imaculat renunţă la astfel de băuturi care pot deteriora.

loading...
3 Comentarii
  1. Ramona spune

    Eu sunt multumita de kit-ul Ibright. Chiar ma ajuta sa imi pastrez dintii albi si asta e super!

  2. Traian spune

    Pentru albirea dintilor mai exista si alte metode decat aceste kituri de albire.

  3. Belu spune

    Dintii se pot albi si daca se foloseste bicarbonat. Bicarbonatul a ajutat dintotdeauna la albirea dintilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata