Breaking news

Medicii IML nu vor să vină să-l examineze pe Năstase la Spitalul Floreasca

loading...

Medicii legiști au anunțat luni că nu se vor deplasa la Spitalul Floreasca pentru a-l examina și să decidă dacă poate fi transferat la închisoare. Aceștia au spus că așteaptă ca Năstase să se facă bine și să fie adus pentru examinare la IML.

Pin-pong cu decizia de transfer a lui Adrian Năstase la spitalul penitenciar Prahova. După ce luni dimineață, comisia pluridisciplinară de la Spitalul Floreasca, care s-a îngrijit de tratarea lui Adrian Năstase s-a spălat pe mâini privind transferul acesuia și IML face la fel.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița a declarat luni că ținând cont de situația juridică a lui Năstase, medicii au decis să solicite IML luarea unei decizii privind transferul fostului premier la spitalul penitenciar Rahova.

În replică la aceste solicitări, medicii de la IML susțin că așteaptă ca medicii curanți de la Floreasca, să decidă când Năstase poate fi adus la ei pentru examinare.

Potrivit specialiștilor, expertizele pentru amânarea sau întreruperea executării pedepselor privative de libertate datorită unor motive medicale pot dura, de la caz la caz, între două săptămâni şi şase luni

Adrian Năstase se află de joi, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, după ce miercuri seară a vrut să se sinucidă împucându-se cu un revolver, în zona gâtului.

Toate aceste schimburi de replici și refuzuri de asumare a răspunderii sunt menite să tragă de timp, astfel încât Năstase să nu intre în pușcărie.

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Superb ! Sa speram ca scapa de inchisoare !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata