Breaking news

Medicii chinezi, șocați de copilul născut cu coadă la spate

loading...

Medicii chinezi au rămas încremeniți când au văzut ce copil a adus pe lume o femeie. Devastată de durere, mama îi imploră pe doctori să îi ajute copilul care are o coadă uriașă.

copil cu coadaXiao, băiețelul în vârstă de doar 7 luni, suferă de o afecțiune nemaivăzută până acum. Copilul are la spate, în dreptul fundului, o coadă lungă de 10 centimetri.

Copilul s-a născut cu o malformație a coloanei vertebrale, numită spină bifidă. Din cauza acestei anomalii, vertebrele copilului nu s-au format așa cum trebuie.

Disperată de ceea ce se întâmplă cu propriul copil și de faptul că anomalia crește de la o zi la alta, mama cere ajutorul medicilor.

Le-am cerut medicilor să îi înlăture coada, însă toți ne-au spus că nu este așa simplu precum pare. Ne-au explicat că dacă o vor tăia aceasta va crește la loc. Nu știm ce sa mai facem, suntem disperați”, a spus mama copilului.

Anomalia care crește la spatele copilului ca o continuare a coloanei vertebrale, îi acoperă micuțului, fundul și amenință să ajungă mai mare decât propriile picioare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata