Breaking news

Încă un copil decedat la Spitalul Județean Slatina

loading...
0 2

Numărul deceselor suspecte la Spitalul Județean Slatina crește cu încă un caz, cel al unui băiețel de doi ani, care  s-a înecat cu boabe de porumb şi a fost luat de ambulanţă.

LEPTOSPIROZA - SLATINAUn copil de doi ani din comuna  Cârlogani s-a înecat în timp ce mânca, iar tatăl a chemat salvarea. Medicii de pe ambulanţă l-au găsit pe micuţ inconştient.

Deși medicii de pe salvare l-au resuscitat şi spun că l-au dus la spital conştient, ba mai mult, micuţul chiar vorbea. Medicii de la Spitalul Slatina au declarat că băieţelul a fost adus în comă. La doar câteva ore după ce copilul a ajuns în custodia medicilor slătineni, a decedat.

La scurt timp la spital au ajuns și părinții copilului. După câteva ore în care li s-a spus de către medicii Spitalului Județean că copilul este bine, că este în operație, a venit și vestea care a picat ca un trăznet, că copilul a murit. Este al doilea deces suspect la Slatina după cel de acum trei luni când un copil a venit cu o mână ruptă și a plecat acasă în coșciug.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata