Breaking news

Încă un copil decedat la Spitalul Județean Slatina

loading...

Numărul deceselor suspecte la Spitalul Județean Slatina crește cu încă un caz, cel al unui băiețel de doi ani, care  s-a înecat cu boabe de porumb şi a fost luat de ambulanţă.

LEPTOSPIROZA - SLATINAUn copil de doi ani din comuna  Cârlogani s-a înecat în timp ce mânca, iar tatăl a chemat salvarea. Medicii de pe ambulanţă l-au găsit pe micuţ inconştient.

Deși medicii de pe salvare l-au resuscitat şi spun că l-au dus la spital conştient, ba mai mult, micuţul chiar vorbea. Medicii de la Spitalul Slatina au declarat că băieţelul a fost adus în comă. La doar câteva ore după ce copilul a ajuns în custodia medicilor slătineni, a decedat.

La scurt timp la spital au ajuns și părinții copilului. După câteva ore în care li s-a spus de către medicii Spitalului Județean că copilul este bine, că este în operație, a venit și vestea care a picat ca un trăznet, că copilul a murit. Este al doilea deces suspect la Slatina după cel de acum trei luni când un copil a venit cu o mână ruptă și a plecat acasă în coșciug.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata