Breaking news

În meniul THAIco SPA se regasesc 50 de terapii

loading...
Camelia Pătru este managerul celui mai luxos centru de masaj din București- THAIco SPA. Locația situată pe strada Intrarea Sevastopol arată uimitor, oferă servicii de calitate iar personalul este adus din Thailanda.  
În primul rand,  as vrea sa stiu cand ai pus bazele acestei afaceri și de unde a venit ideea?
Camelia Pătru: Predecesorul THAIco SPA a fost Thai Massage, un centru de masaj pe care l-am deschis in urma cu cativa ani in Bucuresti. Inca de atunci, ideea noastra a fost de a aduce in Romania tehnicile autentice de masaj asiatic chiar prin intermediul unor terapeute din țări precum Bali, Phillipine sau Thailanda, astfel incat oaspetii sa se poata bucura oricand de beneficiile lor, nu doar cand pleaca in vacanta. Timpul a dovedit ca nevoia pe care am intuit-o a fost reala asa ca dezvoltarea de la centru de masaj la spa, s-a produs organic.
Si iata ca anul acesta, la un an de la inaugurare, am primit un premiu care confirma nivelul cel mai inalt la care se intampla lucrurile la THAIco SPA. Prestigioasa publicație internațională Luxury Travel Guide ne-a desemnat The Modern Spa of the Year
Ce fel de servicii se gasesc in centrul THAIco Spa? Sunt si pentru barbati, si pentru femei?
Camelia Pătru: In meniul THAIco SPA se regasesc peste 50 de terapii asiatice, masaje, ritualuri cu produse organice, tratamente faciale antiaging dar și servicii de înfrumusețare. Toate pot fi experimentate atât de femei, cât și de bărbați.
Am observat ca pana si personalul este de origine asiatica? V-a fost greu sa le gasiti pe aceste doamne dragute?
Camelia Pătru: Terapeutele noastre sunt formate în școala asiatică de wellness și au experiență în cele mai cunoscute spa-uri din lume. A fost o provocare insa am  depășit-o cu succes iar acum avem peste 25 de terapeute în echipă
Cate tipuri de masaj se fac la THAIco Spa? Spuneti-mi despre beneficiile fiecaruia in parte.
Camelia Pătru: Sunt 25 de tipuri de masaj insa cele mai populare sunt:
Masajul thailandez are caracteristici unice. Tehnicile folosite includ presopunctură, întinderi inspirate din yoga, călcat ușor pe spate şi compresii. Masajul thailandez ajută la creșterea forței și a flexibilității, relaxând musculatura dureroasă sau tensionată.
Masajul balinez reunește masaj, presopunctură, reflexologie și aromaterapie; masajul balinez stimulează circulația sângelui, oxigenarea și circulația fluxului ,,qi’’ (energie) prin corp, aducând bunăstare, calm și relaxare profundă. În timpul terapiei sunt utilizate o varietate de tehnici, inclusiv rularea pielii, frământarea și stimularea punctelor de presiune, în combinație cu uleiuri esențiale calde, cu efect calmant asupra organismului.
Masajul Lomi – Lomi  presupune folosirea antebrațelor, coatelor și mâinilor, iar mișcările includ gesturi lungi și continue, fără întreruperi sau mișcări sacadate, un masaj asemănător unor valuri care învăluie tot corpul.
Masajul rezolva si probleme medicale?
Camelia Pătru: In primul rand, masajul este un remediu imbatabil în tratarea efectelor stresului care afecteaza sanatatea omului modern. De asemenea, ajută în tratarea depresiei, a insomniilor, migrenelor, pareza sau bolilor de piele.
Ce recomanadati celor care petrec foarte mult timp stand pe scaun, in fata calculatorului, la birou?
Camelia Pătru: Pentru cei care lucreaza multe ore la birou, terapiile spa trebuie sa devina o rutina, 1-2 sesiuni de masaj precedate de sauna si scrub, pe saptamana.
Am auzit multe femei spunand ca au slabit datorita masajului. Cum se poate intampla acest lucru?
Camelia Pătru: Intr-adevar, masajul stimuleaza drenajul limfatic si circulatia sangelui, contribuind la eliminarea apei din tesuturi dar si la stimularea metabolismului.
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata