Breaking news

În 10 ani copii vor fi creați în eprubetă nu prin sex

loading...

Cercetătorii australieni ne anunță că peste doar 10 ani, copii nu vor mai fi procreați în dormitor prin sex ci în laborator în eprubetă. Cuplurile care îşi doresc copii vor renunţa la sex, în favoarea fertilizării in vitro.

in-vitro-fertilization-2Uimitoarea viziunea asupra viitorului vine de la doctorul John Yovich, de la o universitate din Australia. Acesta crede că fertilizarea in vitro este o metodă mai uşoară şi poate uşura reproducerea pentru cuplurile care au amânat conceperea unui copil din cauza carierei, fiind o metodă mai eficientă decât cea pe cale naturală. Sexul va deveni inutil pentru reproducerea umană în doar zece ani, arată un nou studiu citat de dailymail.co.uk. Tot mai multe cupluri cu vârste de peste 30 de ani vor apela la fertilizarea in vitro, deoarece reproducerea pe cale naturală este “destul de ineficientă”.

Studiul arată că în timp ce tinerii adulţi nu au decât o şansă din patru în fiecare lună pentru reproducerea prin sex, pentru cei trecuţi de 35 de ani, şansele scad la una din zece.

loading...
1 Comentariu
  1. nelutu spune

    :))) auzi doctore…??

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata