Breaking news

Iată de ce e bine să alegi implantul anatomic în favoarea celui rotund

loading...

Forma implantului mamar este cea mai importantă alegere atunci când vine vorba de mărirea sânilor. Bineânțeles că alegerea medicului estetician este o decizie la fel de importantă, însă reușita unei intervenții de acest fel este în final dată de forma și mărimea sânilor doriți.

implant mamarForma unui implant este aleasă în funcție de forma sânului, înălțimea și greutatea acestuia, circumferința toracelui, și foarte important, așteptările pacientei după intervenție.

La ora actuală, implantele cele mai des folosite și cerute sunt cele anatomice (Mentor sau Natrelle), deoarece acestea conferă un aspect natural și discret sânilor, datorită și faptului că în partea superioară nu au foarte mult volum. Forma, volumul și conținutul implantelor, sunt esențiale în obținerea rezultatului dorit.

Atunci când chirurgul estetician stabilește împreună cu pacienta ce formă de implant i se potrivește este extrem de important să fie explicate atât plusurile cât și minusurile fiecăruia. Fiecare pacienta este unică, iar constituția fizică și caracteristicile țesuturilor trebuie să fie extrem de minuțios analizate pentru obținerea unui rezultat optim.

“Intrebări precum: Ce formă de implant să aleg?, Care trebuie să fie mărimea implantului? Cum știu dacă forma și mărimea implantelor alese mi se potrivesc?, pot să își găsească răspunsul cu ajutorul chirurgului estetician, care te poate ajuta să faci cea mai bună alegere în ceea ce privește mărimea sânilor tăi”, declară chirurgul estetician Silvia Stănculescu-Vasalos.

Măsuratori necesare pentru a strabili formă și dimensiunea unui implant

În protocolul standard de determinare a formei și marimii implantului sunt incluse următoarele proceduri: distanța de la jumătatea claviculei la mamelon, distanța de la manubriul sternal la mamelon, distanța de la mamelon la șanțul inframamar, baza sânului, pliul cutanat superior, lateral și medial și circumferința peste și sub sâni.

Discuțiile dintre paciență și chirurgul estetician sunt foarte importante pentru că acesta să înțeleagă care este dorință pacienței și așteptările ei față de rezultatul final.

Pacienta trebuie să știe “exact ce vrea” și să exprime cât mai clar acest lucru tocmai pentru a elimina orice nemulțumire ulterioară.

“Se spune că un implant bine ales și bine “pozitionat”, în acord cu caracteristicile fizice ale pacientei, doar privind bustul acesteia, nu poate să ajute la “diagnosticarea” formei: proteză rotundă sau anatomică”, susține chirurgul estetician.

Costul unei intervenții de mărire a sânilor este de 3.500 euro, prețul include analizele pre operatorii, ecografie mamară, anestezie, protezele mamare, manoperă, o noapte de spitalizare și 6 controale postoperator.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata