Iată ce pățesc bărbații care se masturbează zilnic

loading...

Specialiștii în sexologie au stabilit că bărbații care se masturbează zilnic scapă de cancer, stres și își întăresc sistemul imunitar.

barbatContrar tuturor așteptărilor și concepțiilor, bărbații care se masturbează zilnic au parte de o viață sănătoasă și chiar își feresc organismul de cancer.

Medicul sexolog Gloria Brame, din Statele Unite, spune că: Masturbarea este parte a unei vieți sexuale sănătoase. Este o tehnică sexuală sigură și extrem de sănătoasă pentru organism.

Un studiu australian realizat în 2003 demonstrează că bărbaţii care ejaculează de 5 ori pe săptămâna sunt de trei ori mai puţin expuşi cancerului de prostată.

Masturbarea regulată întreţine muşchii pelvieni şi ajută la obţinerea unei erecţii mai puternice.

Dacă practici în mod constant masturbarea şi dacă înainte de actul sexual cam cu o ora, te masturbezi, în mod sigur o să poţi menţine erecţia pentru mai mult timp şi o să poţi controla şi întârzia ejacularea, spre marea satisfacţie a partenerei.

În plus, Ejacularea creşte nivelul cortizolului care neutralizează hormonii care provoacă stresul şi acţionează, în mici doze benefice, asupra sistemului imunitar.

Ejacularea provoacă și eliberarea unei cantități mari de oxitocină şi dopamină, cunoscuți drept hormonii fericirii, care acţionează puternic asupra psihicului, activând circuitele neuronale.

Orgasmul este cel mai puternic “drog” natural pentru corpul omenesc.

Cu atâtea beneficii, masturbarea poate deveni un comportament zilnic normal în viața fiecărui bărbat, precum spălatul pe dinți. Așadar, bărbați, spor la masturbat!!!

6932 5
loading...
5 Comentează știrea

Lasă un comentariu

*

*

 • DORU
  24 April 2015 at 17:51 -

  pai atunci , pentru baietii in metastaza …sa se faca in spital camere cu ambulatoriu masturbian…in felul acesta vor scapa si de cancer si primesc bonuri de masa pentru materialul genetic!

 • Mihai
  9 May 2015 at 03:41 -

  Nu cred ca masturbarea zilnica este tocmai sanatoasa pentru organism, mai ales pentru penis.. cu cat te masturbezi mai mult la batranete risti sa numai se scoale nici cu slujbe !

 • Tudor
  20 June 2015 at 22:41 -

  Ah sub nici o forma nu e adevarat ce se zice aici. Nu intamplator testosteronul sau sperma se numeste elixirul vietii. ejacujeaza zilnic si o sa vezi ce viata ai. de abia te ridici din pat. masturbarea fara ejaculare e sanatoasa… bai cercetatorilor, cercetati si voi altceva ca induceti lumea in eroare. va propun un test. nu mai ejaculati o luna de zile si vedeti cum va simtiti, va stept cu mesaje private sa’mi spuneti rezultatele. multa bafta

 • Nelu
  10 August 2015 at 13:26 -

  Pe naiba …masturbarea duce la a aceea ca nu ti se scoala delokkk… .Cunosc foarte bine o familie in care el “se mulge” singur iar de sotie nici nu se apropie …Si ea arata fooaarte bine..credeti-ma ..Nu e normal …

 • Catalin
  27 February 2017 at 15:24 -

  Și eu care am crezut ca am problema in legătura cu asta! 😂😂