Breaking news

Fugiți, Ciomu are liber la ”tăiat”

loading...

Încă o decizie extraordinară a justiției din România. Ciomu, doctorul care l-a nenorocit pe un român, după ce i-a secționat în trei bucăți penisul, are voie să se apuce din nou de  măcelărit oameni.

ciomuDupă 6 ani de suspendare din medicină, doctorul Ciomu poate reveni în sala de operație pentru a se apuca din noi de ciopârțit organele pacienților. Așa a decis Curtea de Apel Bucureşti printr-o sentință definitivă și  irevocabilă. Totodată, instanţa a obligat Colegiul Medicilor să îi plătească 500 de lei cheltuieli judiciare lui Ciomu, transmite Realitatea tv.

Doctorul Ciomu a fost deferit justiţiei în octombrie 2004, pentru că a lăsat infirm un pacient, doctorul fiind acuzat de vătămare corporală gravă din culpă. În 13 iulie 2004, în timpul unei intervenţii, chirurgul urolog Ciomu i-a tăiat unui tânăr penisul, în timp ce îi opera canalul urinar din partea inferioară, apoi i-a fragmentat organul genital în mai multe bucăţi.

Doctorul a invocat faptul că în momentul intervenţiei chirurgicale a avut un accident vascular. Două săptămâni mai târziu, Colegiul Medicilor a decis ca doctorului Ciomu să-i fie retrasă definitiv autorizaţia de liberă practică.

După doi ani de proces, Judecătoria Sectorului 5 l-a condamnat pe Ciomu la un an de închisoare cu suspendare  şi la plata unor daune moale de 125.000 de euro. De asemenea, magistraţii au decis ca doctorul Ciomu să nu mai poată profesa ca medic primar chirurg urolog.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata