Breaking news

Florin Chirculescu acuză autoritățile de incompetență, în cazul avionului prăbușit în pasul Ursoaia

loading...

Medicul Florin Chirculescu, președinte al Federației Sindicatelor Medicilor Cantacuzino acuză autoritățile române de incompetență în gestionarea recuperării victimelor accidentului aviatic din pasul Ursoaia.

florin chirculescu - accident aviaticFederația Sindicatelor Medicilor Cantacuzino își exprimă regretul față de tragedia de ieri și transmite condoleanțe familiilor îndurerate, precizând totodată că vina aparține autorităților care nu au fost în stare să localizeze în timp util aeronava.

Ne exprimăm consternarea față de modul neprofesionist în care au reacționat autoritățile “competente” în situația de ieri. Nu este acceptabil ca persoane rănite și în pericol să aștepte  6 ore venirea salvatorilor, în era tehnologiei, în condițiile în care s-au investit foarte mulți bani în serviciile de telecomunicații speciale și în timp ce sănătatea publică continuă să sufere din lipsa fondurilor elementare”, spune medicul Florin Chirculescu.

Medicul spune că din păcate, această reacție îl surprinde atrage atenția că: activitatea noastră de zi cu zi se desfășoară în aceleași condiții în care colegii noștri au fost trimiși să recolteze organe: cu echipamente vechi, depășite, fără mijloace de protecție și fără proceduri realiste, care ne expun riscurilor atât pe noi, medicii, dar și pe pacienți.

În consecință, Federația solicită autorităților să asigure condiții sigure medicilor care merg în misiune pentru a salva vieți.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata