Breaking news

Femeie de 40 de ani s-a otrăvit cu furadan, după modelul Mădălinei Manole

loading...

Un nou caz de sinucidere prin ingerare de furadan, în județul Ialomița. La o săptămână de la moartea artistei Mădălina Manole, numărul cazurilor de otrăvire fie cu furadan sau cu alte substanțe toxice, crește.

spital.urgenteMădălina Manole, ”face” victime și la o săptămână de la trecerea artistei în lumea ”drepți”. După Elena Constantin, şi Gherghina Udrescu a copiat gestul necugetat al Mădălinei Manole şi şi-a pus capăt zilelor cu Furadan. Înainte de a-şi lua viaţa, Gherghina şi-a avertizat familia cu privire la gestul necugetat pe care avea de gând să îl facă, scrie ziarul Adevărul.

Acesta este cel de-al doilea caz de sinucidere cu Furadan înregistrat pe raza judeţului Ialomiţa, după ce săptămâna trecută Elena Constantin, o femeie în vârstă de 58 de ani, din comuna Ograda, şi-a pus capăt zilelor folosind aceeaşi substanţă.

Ca şi Gherghina Udrea, Elena Constantin şi-a avertizat şi ea soţul. „Se uita la ştiri, iar, apoi, a venit la mine, s-a uitat în ochii mei şi mi-a zis: «Dacă fata asta frumoasă a ales o moarte atât de simplă, ce ar fi să încerc şi eu?!». Nu am luat, însă, în seamă aceste vorbe“, remeorează bărbatul Elenei Constantin.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata