Femeie de 40 de ani s-a otrăvit cu furadan, după modelul Mădălinei Manole

loading...

Un nou caz de sinucidere prin ingerare de furadan, în județul Ialomița. La o săptămână de la moartea artistei Mădălina Manole, numărul cazurilor de otrăvire fie cu furadan sau cu alte substanțe toxice, crește.

spital.urgenteMădălina Manole, ”face” victime și la o săptămână de la trecerea artistei în lumea ”drepți”. După Elena Constantin, şi Gherghina Udrescu a copiat gestul necugetat al Mădălinei Manole şi şi-a pus capăt zilelor cu Furadan. Înainte de a-şi lua viaţa, Gherghina şi-a avertizat familia cu privire la gestul necugetat pe care avea de gând să îl facă, scrie ziarul Adevărul.

Acesta este cel de-al doilea caz de sinucidere cu Furadan înregistrat pe raza judeţului Ialomiţa, după ce săptămâna trecută Elena Constantin, o femeie în vârstă de 58 de ani, din comuna Ograda, şi-a pus capăt zilelor folosind aceeaşi substanţă.

Ca şi Gherghina Udrea, Elena Constantin şi-a avertizat şi ea soţul. „Se uita la ştiri, iar, apoi, a venit la mine, s-a uitat în ochii mei şi mi-a zis: «Dacă fata asta frumoasă a ales o moarte atât de simplă, ce ar fi să încerc şi eu?!». Nu am luat, însă, în seamă aceste vorbe“, remeorează bărbatul Elenei Constantin.

327 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*