Breaking news

Fanii lui Bahus își vor plăti integral serviciile medicale

loading...

Conform unui proiect legislativ aflat în dezbatere la Senat, românii care vor consuma alcool peste măsură și vor ajunge la spital, vor plăti integral serviciile medicale.

alcoolicSenatorii juristi au avizat favorabil inițiativa legislativă depusă de către deputatul independent Tudor Ciuhodaru, care o să îi ardă rău la buzunare pe consumatorii înrăiți de alcool din patria noastră. Mai exact, actul normativ  propus de deputat prevede includerea asistenței medicale acordate în cazuri de “intoxicație etilică acută voluntară” printre serviciile care nu sunt decontate din Fondul Național Unic de Asigurări de Sănătate și  a căror contravaloare va fi suportată de asiguratul amețit de licoarea lui Bahus.

În expunerea de motive, Ciuhodaru menționează că numărul pacienților cu etilism acut care se prezintă la urgențe  este destul de mare, cheltuielile alocate acestor pacienți sunt destul de ridicate, iar resursele umane și materiale ale sistemului medical românesc sunt limitate.

Proiectul de lege va intra în dezbaterea Senatului după ce va primi răspuns favorabil din partea celor două comisii: sănătate și buget-finante.

Dacă această inițiativă va trece și va fi votată de parlamentarii noștri, ”bețivii” vor fi nevoiți să își plătească din buzunarul propriu, în cazul în care vor ajunge la spital în comă alcoolică, clipele puține de fericire pe care le-au trăit.

Valentin Stângă

loading...
1 Comentariu
  1. luc spune

    mi se pare corect sa plateasca serviciile medicale! cine ii pune sa bea ca porcii?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata