Breaking news

Explozie puternică la maternitatea Giulești din București

loading...

O explozie puternică s-a produs în urmă cu puțin timp la secția de terapie intensivă din cadrul maternității Giuleşti din Capitală.

INCENDIU - PITESTIExplozia a avut loc la etajul doi al maternității, în secția de reanimare a bebelușilor născuți prematur, deflgrația a fost urmată de un incendiu puternic.  Incendiul a fost stins în scurt timp de la sosirea pompierilor.

Unul dintre bebeluşii transportaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu a murit, altul este în stare foarte gravă, iar prognosticul medicilor este rezervat, în vreme ce alţi opt nou-născuţi, sunt de asemenea, în stare gravă, au declarat, surse judiciare, citate de Mediafax.

Trei copii cu vârsta de una – două zile au ajuns cu arsuri pe corp, în stare gravă la Spitalul Sf. Alexandrescu din București. Alți 5 copii au fost scoși din incinta maternității Giulești și transportați cu ambulanța la alte spitale din București.

Două gravide care au suferit arsuri pe corp au fost scoase de echipele SMURD din Maternitatea Giulești fiind transportate la alte spitale din București. Din primele informații, se pare că explozia s-a produs după ce o butelie de oxigen a explodat, iar altă variantă indică faptul că explozia s-a produs în urma unui scurt circuit al instalației de aer condiționat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata