Breaking news

Elena Pârşă, împușcată în cap de iubitul ei polițist, a murit la Spitalul Floreasca

loading...

Elena Pârşă, tânăra de 23 de ani, împușcată în cap duminică dimineață de Marius Cârstea, iubitul ei, ce lucra ca polițist în comuna dâmbovițeană I.L. Caragiale, a decedat luni seară la Spitalul Floreasca din București.

Elena ParsaLuni, în jurul orei 17.30, Elena Pârșă, în vârstă de 23 de ani a decedat la Spitalul Floreasca, la o zi după ce fusese împușcată în cap de iubitul polițist.

Tânăra fusese adusă în comă la Floreasca și a intrat în scurt timp în moarte cerebrală. Azi, medicii au constatat în mod oficial decesul tinerei.

Marius Cârstea, în vârstă de 30 de ani, polițist în localitatea I. L. Caragiale din județul Dâmbovița și-a împușcat iubita de etnie romă, în cap cu pistolul din dotare, după care s-a sinucis.

Incidentul a avut loc în comuna Ion Luca Caragiale, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 6.30 dimineața.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, cei doi au fost găsiţi în maşina poliţistului, de către colegii bărbatului.

Marius Cârstea era ajutorul şefului postului de Poliţie din comuna Caragiale şi avea 30 de ani, iar iubita acestuia, Elena Pârşă avea doar 23 de ani.

„În jurul orelor 6.30 dimineaţa, adjunctul şefului de post Moreni a fost găsit decedat în maşina personală de către alţi colegi ai săi. O persoană de sex feminin a fost găsită în maşină, împuşcată şi prezentând semne vitale, aşa că a fost condusă la spital, pentru a i se acorda îngrijiri medicale. O echipă de cercetare condusă de un procuror criminalist a început o anchetă la faţa loculuiui, iar Biroul Intern al Polţiei Damboviţa verifică modul de folosire a armei şi activitatea poliţistului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, subinspector Alexandra Niculae.

Primele date ale anchetatorilor arată că poliţistul şi-a împuşcat iubita în cap cu arma din dotare, apoi s-a sinucis.

Cei doi erau iubiți de circa doi ani de zile, însă pentru că fata era de etnie romă, părinții polițistului nu erau de acord cu relația. Tragedia s-a produs după ce între aceștia s-a iscat o ceartă.

Elena Pârşă, tânăra de 23 de ani, împuşcată în cap de ajutorul şefului postului de Poliţie din comuna dâmboviţeană I.L. Caragiale, este sora fostului fotbalist de la Petrolul Ploieşti, Marian Pârşă, care a murit în 2010, la vârsta de 23 de ani, în urma cancerului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata