Breaking news

De ce e recomandat tratamentul ridurilor cu Botox după 30 de ani!?

loading...
0 13

Pielea fermă şi strălucitoare de la 20 de ani începe să îşi piardă treptat din elasticitate şi luminozitate sub acţiunea multor factori ce provoacă îmbătrânirea pielii. Ridurile fine din jurul ochilor devin din ce în ce mai pronunţate şi vizibile.

tratament riduri cu botoxUn tratament timpuriu al ridurilor de expresie cu Botox previne adâncirea ridurilor fine ce în timp devin riduri adânci, relaxează muşchii fetei astfel încât să se câştige timp în lupta cu ridurile.

Tratamentul ridurilor de expresie (riduri ochi, riduri frunte, glabelă-între sprâncene) cu Botox face ca muşchii mimicii să devină relaxaţi, în consecinţă, circulaţia la nivelul pielii este mult îmbunătăţită iar pielea, care acum este mai bine hrănită şi oxigenata, capătă un aspect luminos şi mult întinerit şi, cel mai important, ridurile sunt şterse.

Vrem sau nu vrem să recunoaştem, vârsta de 30 de ani este un prag atât psihologic pentru cele mai multe dintre noi cât şi fizic… cu siguranţă, nimic nu mai e că la 20 de ani!

Prin tratamentul ridurilor de expresie cu Botox (riduri frunte, riduri sprâncene, riduri ochi) putem să obţinem un avantaj de 5-10 ani pe chipurile noastre. Sună bine să arăţi de 20 de ani cu mintea de la 35 de ani? Cu siguranţă!

Cel mai mare avantaj al tratamentului ridurilor cu Botox este că se obţin rezultate miraculoase în urma unui procedeu de doar câteva minute. Tratamentul cu Botox se realizează în aproximativ 15 minute iar rezultatele sunt vizibile după 5-7 zile de la tratament.

Tratamentul ridurilor cu Botox nu e singurul procedeu care poate fi utilizat la nivelul fetei, ci se pot obţine rezultate estetice deosebite prin ridicarea cu câţiva milimetri a sprâncenelor, procedeu ce creează un efect de lifting care luminează faţa şi dă luminozitate şi prospeţime privirii.

Pentru tratamentul ridurilor de expresie cu Botox, clinica UltraEstetic a selectat pentru dumneavoastră soluţiile injectabile de ultima generaţie folosite cu success în întreaga lume ce creează efecte spectaculoase şi naturale iar procedurile sunt minim invazive şi nedureroase.

Având la dispoziţie medici specialişti în tratamentul ridurilor cu Botox şi produse de top folosite în întreagă lume, Clinica Ultraestetic vă stă oricând la dispoziţie în lupta de prevenire a ridurilor şi pentru a va menţine mereu tinere şi frumoase !

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata