Breaking news

Celulita îți dă bătăi de cap? Iată cum poți scăpa rapid de ea

loading...
3 7

Are aspect de coajă de portocală, afectează sănătatea şi fermitatea pielii şi creează complexe multora dintre noi. Este vorba de celebra și deranjanta celulită care face viața grea multor femei.

LED fata 5_resizedInestetica celulită afectează mai mult de jumătate din populaţie, dintre care 95% sunt femei. Cele mai des întâlnite cauze sunt luarea bruscă în greutate, schimbările hormonale din perioada sarcinii sau o menstruaţie dereglată.

Celulita este situată subcutanat şi apare ca urmare a creşterii volumului celulelor de grăsime acolo unde se acumulează lichide şi toxine în exces. Radicalii liberi din corp produc încetinirea fluxului sanguin şi retenţia de lichide în ţesuturi, ceea ce îngreunează funcţionalitatea organismului.

În prezent există numeroase metode de a trata celulita, ca urmare a descoperirilor medicale revoluţionare şi a dezvoltării tehnologiilor moderne de înfrumuseţare corporală.

Însă, niciun tratament nu te va ajuta să scapi de celulită dacă nu îl ajuţi şi tu printr-o dietă echilibrată şi prin respectarea unor sfaturi simple, dar eficiente.

1. Evită să porţi încălţăminte şi îmbrăcăminte prea strâmte.
Celulita este favorizată de o circulaţie greoaie a sângelui în organism, care cauzează şi o întrerupere a drenajului limfatic, responsabil cu eliminarea toxinelor din organism. Simte-te bine în pielea ta, las-o să respire şi să se manifeste în voie şi atât tu, cât şi ea, veţi avea de câştigat.

2. Alege o dietă hipocalorică, bogată în fructe şi legume.
Pe lângă consumul de kiwi, pe care specialiştii îl consideră “ingredientul-minune” care combate celulita, îţi recomandăm să incluzi în meniul zilnic salatele verzi, legumele crude, cerealele şi alte alimente cât mai puţine prelucrate termic. Trebuie să ştii că alimentaţia bogată în apă şi lichide te poate ajuta să elimini mai repede problema celulitei, alături de pește şi de sucurile naturale din fructe proaspete. Un alt ingredient eficient în lupta cu celulita este inul sub formă de ulei sau seminţe, adăugate la salate sau la bolul cu cereale.

3. Nu exagera cu sarea în bucate.
Pentru a nu reţine apă în organism, fii echilibrată în consumul de sare şi alege sarea de mare sau de salină, care conţine iod, magneziu, fluor, zinc şi brom, esenţiale pentru sănătatea epidermei.

4. Fă mişcare zilnic.
Activitatea fizică regulată, alături de o dietă sănătoasă reprezintă secretul pentru a fi declarată învingătoare în lupta cu celulita. Fie că preferi înotul, aerobicul, dansul, spinning-ul sau alergările în parc, esenţial este să-ţi activezi circulaţia sângelui.

5. Ia-ţi un aliat de încredere: tratamentele anticelulitice.
Tratamentele anticelulitice sunt preferate de către femeile care se confruntă cu celulita pentru că nu sunt doar o metodă eficientă de a scăpa de această problema, ci şi o oportunitate de relaxare în timp ce specialiştii în domeniu lucrează intens pentru eliminarea aspectului de “coajă de portocală”.

În centrele Nomasvello (no+vello), lideri mondiali în terapii cu IPL, celulita este combătută prin tehnologia LED+Esthetic, cu diode emiţătoare de lumina. Pe principiul “lumina apare, celulita dispare”, aceasta este atenuată printr-un triplu rol al diodelor: de activare a enzimelor, de vasodilatatie, respectiv de drenaj limfatic. Un tratament complet include 12 şedinţe, efectuate câte 2 pe săptămână, pentru ca organismul să elimine în mod natural toxinele din organism şi pentru că aspectul pielii să se îmbunătăţească vizibil.

Există un risc crescut de apariţie a celulitei la femeia sedentară, supraponderală, fumătoare, care face abuz de medicamente, cafea sau alcool, cu o menstruaţie neregulată şi o dietă nesănătoasă şi haotică. De asemenea, manifeşti un risc mai mare de piele celulitică dacă mama sau bunica s-au confruntat cu această problemă, care apare şi ereditar. Nu în ultimul rând, un factor declanşator este stresul şi gândirea negativă, aşa că renunţă la gândurile negre şi începe să te iubeşti mai mult.

Acordă atenţie nevoilor pielii tale pentru a avea un corp care să emane sănătate şi sex appeal, lucru care îţi va conferi, cu siguranţă, un plus de încredere în ţine şi o atitudine pozitivă!

Specialistul Nomasvello www.nomasvello.ro

tipuri_celulita

loading...
3 Comentarii
  1. simina spune

    Celulita se poate elimina si prin exercitii sau masaje anticelulitice care sa se faca zilnic.

  2. Cornelia spune

    Iau de 3 zile Cellinea pentru a mai scapa de celulita. Sunt curioasa daca o sa sa vad ceva dupa cura asta.

  3. Elena spune

    Foarte bune sfaturi, multumesc mult, chiar functioneaza !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata