Breaking news

Ce-i face pe bărbaţi să refuze o partida de sex?!

loading...

Nivelul ridicat de testosteron, care creşte cu 8% în prezenţa unei femei îi face pe bărbaţi să vadă fotomodele chiar şi în cele mai urâte femei.

barbat patUn studiu făcut de olandezi arată că bărbaţii au multiple motive pentru a refuza o partida de sex. Aceste motive pot fi de natură biologică, emoţională sau relaţională.

Cauzele fizice care duc la scăderea dorinţei sexuale masculine pot fi provocate de afecţiuni cardiovasculare, de un consum excesiv de alcool sau de ţigări. La toate acestea se adaugă și comportamentul femeii care curtează bărbatul.

Nivelul de testosteron este mai crescut dimineața ceea ce duce la apariția erecției la majoritatea bărbaților. În schimb, job-urile obositoare, care presupun fie expunerea la căldură excesivă, fie condusul mașinilor multe ore pe zi cât și stresul fac ca pofta de sex a unui bărbat să se reducă considerabil.

Potrivit specialiștilor, în timpul unui act sexual, bărbatul consumă energia echivalentă cu opt ore intense de muncă.

AdvertisementCauzele fizice care duc la scăderea dorinţei sexuale masculine pot fi provocate de afecţiuni cardiovasculare, de un consum excesiv de alcool sau de ţigări.
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata