Breaking news

Ce este acneea şi ce tip de tratament putem folosi?

loading...

Cu siguranta vi s-a intamplat si dvs. sa treceti printr-o perioada cand hormonii au cam luat-o razna, si sa va treziti cu o multime de „cosi” pe fata sau in alte zone. Cosii sau acneea sunt o afectiune comuna, cam toata lumea a avut la un moment dat asa ceva, indiferent de sex, acneea se poate manifesta si inainte de pubertate, poate avea cauze genetice sau poate fi influentata de factori externi, anumite substante care intra in contact cu straturile superioare ale pielii.

tratament acneeCauzele acneei sunt simple, glanda sebacee secreta mult sebum, porii incep sa se „astupe”, apar puncte negre si albe la nivelul pielii. Ceea ce stie mai putina lume este faptul ca anumite tipuri de acnee sunt determinate de inflamatii declansate de o bacterie specifica, care exista pe tegument si se dezvolta la un moment dat in exces dupa ce apare prea mult sebum intr-un anumit loc.

De obicei acneea este mai vizibila la fete si femei, asta din cauza ciclului menstrual, dar si barbatii si baietii o au si de multe ori poate fi mai violenta decat la sexul feminin si mai greu de tratat. Totodata acneea mai apare de la stres, din cauza celulelor moarte de la nivelul pielii, din cauza bacteriilor, iritatiilor si scarpinarii, din cauza unor medicamente sau farduri. Odata capatata acneea se poate vindeca relativ rapid, printr-un tratament pentru acnee specific varstei si tipului de acnee.

Tratamentele pentru acnee sunt diverse

Tratamentele includ schimbarea dietei, igiena tegumentelor sua schimbarea obiceiurilor. Cand tratamentele de „prima mana” nu dau rezultatele dorite se poate apela la specialisti dermatologi, cum sunt si cei de la Clinica Hebra Dermatologie, care vor indentifica tipul si cauzele exacte ale acneei si vor incepe un tratament personalizat. Medicii de la Clinica Hebra Dermatologie au suficienta experienta si servicii complete pentru a va ajuta sa eliminati definitiv acneea. In urma tratamentelor aplicate la clinica se va diminua cantitatea de sebum, se vor elimina dopurile de keratina si se va reduce inflamatia.

Peelingul chimic realizat la Clinica Hebra Dermatologie, eficient si simplu de aplicat in caz de acne

Poate cel mai popular tratament pentru acnee realizat de medicii dermatologi de aici este peelingul chimic, cu extracte de acizi naturili care stimuleaza formarea de colagen si productia de factori naturali de hidratare. Se vor mai prescrie antibiotice, creme, geluri, derivatii de vitamina A, produse dermatocosmetice cu hidroxiacizi, tratamente hormonale. In urma acestor tratamente aplicate intr-un mediu placut si sigur pacientii pot scapa dupa mai multe sedinte de acnee si isi pot relua viata normala.

Toate interventiile realizate de medicii dermatologi sunt garantate, specialistii de la Clinica Hebra Dermatologie au studii de specialitate si specializari permanente in strainatate, au vazut destule cazuri pentru a sti exact ce tip de tratament se potriveste fiecarui pacient. Pentru detalii despre preturi si serviciile complete ale clinicii puteti vizita oricand site-ul oficial.

loading...
2 Comentarii
  1. Dan spune

    Pentru acnee se poate folosi si un supliment numit derminax. Ajuta la eliminarea cosurilor in timp scurt.

  2. Ioana spune

    Sunt foarte multe produse care pot ajuta la eliminarea acneei, dar e important sa alegi doar acele produse care sunt eficiente si care nu dauneaza organismului prin efecte secundare prea urate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata