Breaking news

Cadre medicale bătute la Spitalul de Urgenţă din Craiova

loading...

Trei cadre medicale de la Spitalul de Urgenţă din Craiova au fost bătute de rudele unui pacient care suferise un stop cardio-respirator.

35066-0-spital_terapie_intensivaScandalul de la Spitalul de Urgenţă Craiova a izbucnit, miercuri noapte, după ce medicii le-au spus rudelor unui bolnav că pacientul este în stare foarte gravă şi că şansele de supravienţuire sunt aproape nule, transmite Realitatea tv. Vestea i-a scos din minţi.

Rudele pacientului au intrat în secția de terapie intensive și l-au luat acasă cu tot cu pat. La scurt timp pacientul a murit acasă. Rudele acestua returnând patul spitalului din Craiova.

Agenţii de pază erau în spital, dar acest lucru nu i-a ajutat cu nimic pe medici. “Gardienii au luat-o la fugă când a început scandalul. Foarte frumos din partea pazei”, a declarat un martor.

Pe de altă parte, patronul firmei de pază se apără spunând că subalternii săi au fost depăşiţi numeric. “Firma noastră are doar doi agenţi care se ocupă de sectorul respectiv. Ei au încercat să intervină, însă au fost depăşiţi numeric de către agresori. Grupul acestora era format din aproximativ 30 de persoane şi astfel am cerut ajutorul poliţiei”, a declarat Valentin Oprea, patronul firmei ce asigură paza Spitalului Judeţean de Urgenţă.

“Să ne înţelegem, bătaie înseamnă altceva, cadrele medicale nu au fost bătute, au fost agresate, în sensul că au luat câte o palmă”, a spus unul dintre reprezentanţii clinicii.

Medicii şi asistentele au refuzat să depună plângere împotriva agresorilor, de teamă pentru siguranţa vieţii lor. Reprezentanţii IPJ Dolj au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata