Breaking news

Bebelușii de la Materniatea Giulești au fost lăsați nesupravegheați timp de o oră

loading...

Procuratura Generală a dispus anchetarea asistentei de la Maternitatea Giulești, responsabilă cu supravegherea nou-născuților în secția de terapie intensivă.

bebelusiCriminaliști, procurori, inspectori ISU și de la ITM, toți vor demara anchete la Maternitatea Giulești pentru a stabili circumstanțele producerii exploziei la secția de terapie intensivă. Deși o asistentă era resonsabilă cu supravegherea nou-născuților de la reanimare, timp de o oră bebelușii au fost lăsați nesupravegheați. Procurorul de caz nu a putut să o ancheteze pentru moment pe asistenta întrucât se află în stare de șoc. Toate cadrele medicale de la Materniatea Giulești care s-au aflat în spital în momentul producerii explozii vor fi anchetate de către procurori.  Cadrul medical este cercetat de procurori pentru vătămare corporală și ucidere din culpă și riscă ani buni de închisoare.

Instalaţia de la aparatul de aer condiţionat care se află în secţia de terapie intensivă era una improvizată, spun procurorii care anchetează cazul.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata