Breaking news

Bebeluș cu septicemie internat la București, după intervenția lui Raed Arafat

loading...

Un nou-născut de doar cinci zile cu septicemie a fost refuzat de spitalele din capitală, mai bine de 24 de ore. Numai după intervenția subsecretarului de stat din Ministerul Sănătății, Raed Arafat bebelușul a fost internat la Spitalul Grigore Alexandrescu din capitală.

ambulanta_care_transporta_sugarLa doar cinci 5 zile de la naştere, medicii i-au pus lui Luca Sebastian diagnosticul septicemie, transmite Realitatea TV. Doctorii din Slobozia s-au luptat din răsputeri să-l menţină în viaţă pe micuţ, dar singura lui şansă era transferul la o clinică din Capitală. Transfer care a fost amânat mai bine de 24 de ore, într-un labirint de birocraţie şi nepăsare.

În cele din urmă, la intervenţia subsecretarului de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, o ambulanţă specială a SMURD-ului a preluat bebeluşul de la spitalul din Slobozia.

Este anormal să fie refuzat un copil care are nevoie de îngrijiri medicale. N-am intervenit decât să aplic procedura, n-am intervenit cu nimic în plus. Cel mai probabil o să fie dus la spitalul Grigore Alexandrescu“a spus Raed Arafat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata