Breaking news

Bărbaţii care mănâncă ţelină devin irezistibili pentru femei

loading...

Dacă până în prezent se știa că țelina tine loc și de viagra, mai nou ea le deschide apetitul femeilor pentru sex, dacu au prin preajmă un bărbat care tocmai a consumat  leguma minune.

telinaE de ajuns ca bărbaţii să mănânce ţelinăși și devin irezistibili pentru femei, deoarece țelina crește nivelul feromonilor din organism. Feromonii sunt produse chimice care transmit semnale olfactive persoanelor de sex opus, semnale care declanşează sentimente romantice, scrie ziarul Gândul. În plus, această substanţă nu are miros, atracţia se produce la nivelul creierului, susţin specialiştii. Aceasta este concluzia a trei medici, Judy Garman, Mark Anderson şi Walter Gaman, care susţin că ţelina este singurul aliment care stimulează organismul să producă feromoni în mod natural.

De asemenea, experţii adaugă că semnalele produse de feromoni sunt detectate printr-un organ aflat în nas, denumit vomeronazal, care atunci când detectează aceste substanţe trimite un raspuns sexual către creier, semnal ce-l va face irezistibil pe bărbatul care va mânca ţelină, informează thaindian. com.

Aceste substanţe pot fi regăsite şi în parfumuri, precizează specialiştii. În cazul coloniilor, efectul feromonilor durează în jur de opt ore, în cazul ţelinei efectul durează aproape 24 de ore.
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata