Breaking news

Angajații IGSU donează sânge pentru românii răniți în accidentul din Muntenegru

loading...

Angajații Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă vin în sprijinul românilor răniți în tragicul accident din Muntenegru, urmând să doneze sânge pentru salvarea acestora.

donare sange angajati igsuÎn perioada următoare, efectivele Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă vor fi angrenate în acţiunea umanitară constând în donarea de sânge, în semn de compasiune şi solidaritate pentru victimele tragediei din Muntenegru, produsă la data de 23 iunie.

Începând  de astăzi, cadrele Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi cele din componenţa inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă ale municipiului Bucureşti şi judeţului Ilfov vor dona benevol sânge în cadrul Spitalului Militar Central din Capitală, iar salvatorii serviciului profesionist pentru situaţii de urgenţă al judeţului Argeş la Centrul Local de Tranfuzie Sanguină. Prin intermediul acestui demers social cu caracter benevol, anonim şi neremunerat, conduşi de altruism, generozitate şi onoare, considerăm că, pentru fiecare dintre noi, “şansa la viaţă” este mai mult decât profesie şi că vom rămâne tributari sloganului: AUDACIA ET DEVOTIO!, atât pe timpul intervenţiilor, cât şi în alte situaţii”, se arată în comunicatul de presă al IGSU, remis exclusivNEWS.ro.

Duminică, în jurul orei 18.00, în Muntenegru, pe podul Zdijelo din Grlo, pe o şosea dintr-o regiune montană la 30 de kilometri nord de Podgorica, capitala Muntenegru.

Autocarul a derapat pe pod şi a căzut în gol 40 de metri. În urma accidentului și-au pierdut viața 18 români iar alții 29 sunt grav răniți.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata