Breaking news

A ajuns la urgență după ce și-a băgat o furculiță în penis

loading...

Un australian în vârstă de 70 de ani a vrut să aibă parte de senzații tari, încercând să se excite introducându-și în penis o furculiță lungă de 10 centimetri. În loc de plăcere, bătrânul urla de durere și astfel și-a făcut curaj să meargă la spital.

furculita in penisDupă mai bine de 12 ore de stat cu furculița introdusă pe uretra penisului, bătrânul nu a mai suportat durerile îngrozitoare, și-a luat inima în dinți și a mers la urgență la Spitalul din Canberra.

Aici, bătrânul s-a plâns medicilor că sângerează atunci când urinează. Inițial doctorii nu știau din ce motiv sângerează bătrânul.

Abia când i-au făcut o radiografie, au rămas cu gura căscată, când au văzut furculița lungă de 10 cm, înfiptă în penis.

Abia atunci, australianul a recunoscut că el şi-a băgat furculiţa în penis, dar aceasta i-a rămas blocată în uretră, scrie Daily Mail.

După ce i-au făcut radiografia și au văzut motivul sângerării, medicii l-au sedat și i-au extras fără probleme, din penis, furculița. După care la câteva ore, bătrânul a fost trimis acasă.

Un caz similar s-a produs și în România, la Iași, unde un bărbat vârstă de 45 de ani, din localitatea Vânători, a ajuns joi seară la urgențe la Spitalul ”Sfântul Spiridon”, după ce un tub de spray de 20 de centimetri i-a rămas blocat în anus.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata