Breaking news

4 site-uri cu produse și servicii pentru sănătatea ta

loading...

Grija pentru sănătate trebuie să fie prioritară în viața fiecăruia dintre noi. De multe ori, din lipsa timpului ori a resurselor financiare, ori din cauza unui ritm de viață prea alert, punem pe plan secund starea de sănătate, favorizând apariția diverselor afecțiuni.

produse si servicii pentru sanatatea taPentru a facilita legătura cu pacienții, foarte multe magazine online de profil, dar si instituții medicale își prezintă serviciile și produsele pe Internet. Printre acestea se numără:

  1. CityDent.ro 

Cu toții ne dorim o dantură de un alb impecabil și un zâmbet de revistă. Dincolo de faptul că niște dinți frumoși ne îmbunătățesc aspectul fizic, ei trebuie să fie și sănătoși. Fără ei procesul de masticație ar fi imposibil sau s-ar desfășura dificil, iar o carie dentară netratată la timp poate provoca probleme și la nivelul sistemului digestiv. Un periaj corect și vizitele constante la stomatolog previn apariția afecțiunilor bucale. Clinica CityDent oferă servicii profesionale de ortodonție și endodonție, cosmetică și chirurgie dentară, precum și servicii destinate special copiilor.

  1. SENDO.info 

Inima împreună cu restul sistemului circulator poate suferi de afecțiuni foarte grave, care generează tot felul de complicații. Acestea trebuie depistate la timp, pentru că netratate pun în pericol viața bolnavului. Măsurarea valorilor tensiunii arteriale devine cu atât mai importantă cu cât există și boli de inimă care nu avertiează prin niciun fel de simptome. Ele pot fi identificate de către oricine deține un tensiometru, iar foarte multe dintre aparatele de acest tip au încorporat tehnologii moderne, care să pună un diagnostic cât mai exact. Unul dintre acestea este SENDO ADVANCE 3, care folosește tehnologia HIRA cu ajutorul căruia depistează aritmiile, adică acele bătăi neregulate ale inimii și le cladifică în diverse grade de risc.

  1. Ortopedica.ro 

Atunci când cauți produse și dispozitive ortopedice, accesează și site-ul Ortopedica.ro. Sănătatea sistemului osos poate fi menținută prin produse precum încălțămintea ortopedică, iar durerile de spate pot fi prevenit cu ajutorul unui brâu medicinal. Ortopedica include în catalgul său și proteze, scaune cu rotile și alte dispozitive de mers, la fel ca și orteze sau sisteme stomice.

De asemenea, îngrijirea la domiciliu a pacienților poarte fi ușurată prin accesorii speciale, ca: paturile electrice, barele de sprijin și pernele antiescare disponibile pe site-ul Ortopedica.

  1. Bottega Verde.ro 

Sănătatea influențează frumusețea. Tocmai de aceea, este bine ca în ritualul zilnic de înfrumusețare să fie folosite produse de igienă cât mai naturale. Compușii chimici din creme, geluri de duș și alte produse de îngrijire personală nu fac decât să afecteze tenul și pielea corpului și chiar să ajungă în organism.

Bottega Verde pune în cosmeticele și în produsele sale de îngrijire secretele italienești ale frumuseții. Produse de make-up, pentru corp ori pentru păr, chiar și produse pentru casă, toate conțin ingrediente naturale și pot fi achiziționate de pe BottegaVerde.ro

sursa foto: http://images.atelier.net

loading...
1 Comentariu
  1. Radu spune

    Multumesc pentru articol, imi scuteste mult timp de cautat pe google, sanatatea este pe primul loc si cu totii avem nevoie sa cunoastem doctorul potrivit la nevoie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata