Breaking news

145 de persane au leșinat pe stradă din cauza căldurii

loading...

Canicula face victime în toată țara. În ultimele 24 de ore o persoană a decedat în Vaslui, ambulanţa a intervenit în 6.500 de cazuri, iar 145 de persoane au căzut în stradă, transmite Realitatea TV.

smurd0Deși meteorlogii au anunțat cod galben de caniculă în toată țara, iar medicii au sfătuit polulația să nu iasă în oraș în intervalul orar 11.00-18.00, românii au ingnorat sfaturile au ieșit în oraș și au leșinat pe stradă, doborâți de căldura excesivă.

Românii au încins liniile telefonice la ambulanță solicitând asistență medicală.  În Bucureşti, doar în această noapte 505 persoane au apelat la serviciile de ambulanţă , iar 40 de persoane au căzut în stradă din cauza căldurii.

Astăzi temperaturile vor depăşi 37 de grade în cele mai multe regiuni ale ţării. Cel mai cald va fi în Muntenia şi Dobrogea, dar şi în Moldova, unde la Iaşi şi Bacău temperaturile vor sări de 38 de grade. Cel mai răcoare va fi în Harghita şi Covasna cu 31-32 de grade, la Stâna de Vale 20-25 de grade şi la Vârfu Omu 20 de grade. La București se vor înregistra temeperaturi de 40 de grade și astăzi, iar aerul devine irespirabil.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata