Breaking news

10 beneficii ale epilării cu zahăr

loading...

La finalul lunii aprilie, Unica Sport Romania lanseaza serviciul de epilare cu zahăr destinat tuturor celor care doresc să scape de părul nedorit folosind metode naturale. Conform specialiștilor, epilarea cu zahăr (SUGARING) exfoliază pielea, detoxifică porii și lasă pielea curată și netedă, în timp ce îndepărtează celulele moarte și face ca pielea să nu mai aibă acel aspect “de piele îmbătrânită”.

epilare cu zaharCum se realizează epilarea cu zahăr?

Se folosesc: două căni cu zahăr, zeama de la o jumătate de lămâie şi o jumătate de pahar cu apă.

Se amestecă zahărul, zeamă de lămâie și apa, până ce zahărul se topeşte şi se obţine un sirop. Se pune recipientul la foc mic şi se amestecă mereu până ce amestecul începe să fiarbă şi se transformă într-o cremă caramel.

Se lasă amestecul la răcit până când caramelul se poate modela cu mâna şi se aplică pe piele, apoi se trage repede în sensul invers creşterii firelor de păr. Pentru a se manevra mai ușor caramelul, se recomandă umezirea mâinilor.

”Epilarea cu zahăr este considerată una dintre cele mai noi și eficiente metode de îndepărtare a părului nedorit, fiind cea mai blânda metodă de epilare în acest moment. Este recomandată de specialiști drept cea mai eficientă soluție pentru o piele super fină și catifelată, chiar și în cazul unei pieli mai sensibile, sau mai puțin sănătoase. Este o metodă mai ieftină, cu un efect mai îndelungat și nu doare deloc, dacă este executată corect!”, a declarat Adela Diaconu, Purtător de cuvânt Unica Sport.

  1. Nu doare.

Dacă este executată corect de un specialist bine pregătit, nu doare precum epilarea cu ceară sau IPL. În funcție de sensibilitatea la durere a fiecărei persoane în parte și de sensibilitatea pielii, durerea este în cel mai rău caz suportabilă. De aceea, este recomandată inclusiv bărbaților, care sunt mult mai reticenți la epilarea cu ceară, anume din cauza acestei dureri.

  1. Cu cât e mai puțină presiune asupra pielii, cu atât rezultatele sunt mai bune.
  1. Comparativ cu epilarea cu ceară, se aplică împotriva direcției de creștere a părului, dar se scoate în direcția de creștere.
  1. Zahărul nu se lipeşte de piele, ci doar de firul de păr.
  1. Se poate aplica pînă și pe cel mai scurt fir de păr și acționează chiar și asupra celui de sub piele. Nu se apasă niciodată pe piele atunci cand se aplică zahărul sau se desprinde.
  1. Nu este nocivă pentru piele, pentru că nu se aplică fierbinte și respeciv nu irită pielea și nu o predispune către varice.
  1. Este o metodă sigură și recomandată inclusiv în cazul unei pieli cu eczemă, psoriazis, varice sau vase capilare sparte și se poate realiza pe orice tip de piele (inclusiv afro-american, etc), pe diferite texturi ale firului de păr. Este indicată chiar și persoanelor cu diabet.
  1. Este naturală, deoarece conține doar apă, zahăr și suc de lămâie! Se cunoaște că zahărul este un bun conservant natural, în care bacteriile nu pot supraviețui.
  1. Pasta de zahăr pentru epilare este foarte prietenoasă cu pielea și este solubilă în apă, deci nu va răni pielea în niciun fel.
  1. Se curăță foarte ușor și are un efect mai îndelungat. Iar cînd crește din nou, firul de păr este mai fin și mai rar.

Epilarea cu zahăr poate fi testată la Unica Sport Romania, începând cu ultima săptămână din aprilie.

Despre Unica Sport Romania

Unica Sport este un studio profesionist de fitness pentru femei, deschis în Republica Moldova în 1998, dezvoltand de-a lungul activitatii sale 18 sali de sport săli de sport, dintre care una în București, lansata in Septembrie, 2016.

În cei 18 ani de activitate ai grupului, 70.000 de cliente au fost ajutate să devină mai sănătoase, beneficiind de serviciile de remodelare corporală și slăbit sănătos. În sălile Unica Sport au fost date jos peste 700.000 kg. Metodele de slăbire Unica Sport se bazează pe rezultate pe termen lung și conservarea tinereții corpului femeii datorita metodei propii patentate de efort fizic dozat si nutritie personalizata.

Contact:

comunicare@unicasport.ro; 0740 406 090;

https://www.facebook.com/unicasportromania!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata