Breaking news

România, meci horor cu Ungaria. Cristina Neagu, accidentată grav. A ieşit de pe teren pe targă!

România a pierdut în mod dramatic partida cu Ungaria din Grupa Principală a Campionatului European de Handbal Feminin din Franţa şi stă la mâna rezultatului din partida Olanda – Germania pentru a şti dacă se califică în semifinale.

România a început în forţă partida cu Ungaria, preluând conducerea încă de la început, astfel că în minutul 15 tricolorele conduceau cu cinci goluri diferenţă, scro 11-6.

Însă, de la acest scor a început declinul jocului româncelor care prin numeroase greşeli colective, chiar şi cu superioritate numierică pe terenul de joc, au fost egalate în minutul 29, scor 15-15, iar la pauză scorul a fost de 17-17 prin golul marcat de unguroaice în ultima secundă. de joc.

Româncele au început catastrofal repriza a doua, eliminare de două minute la Florica şi 7 metri prin care Ungaria a preluat conducerea pentru prima dată în meci, scor 18-17. În minutul 39 Ungaria s-a desprins la dou goluri, scor 22-20. Şi dezastrul începea să se contureze tot mai mult, în minutul 40 a rămas iar fără o jucătoare şi unguroaicele s-au distanţat la 3 goluri, scor 23-20.

Ghinionul pare să se fi stabilit în echipa României, Eliza a ratat o lovitură de la 7 metri iar Ungaria a marcat de două ori la rând şi s-a distanţat la 5 goluri. Echipa României s-a prăbuşit complet. Minute bune de agonie şi degringoladă în tabăra tricoloră. Neagu a reuşit să readucă speranţa în joc şi să apropie naţionala la un scor diferenţă, moment în care în minutul 52 Simoneta Planeta o bruschează pe Neagu, interul României calcă greșită și cere intervenția urgentă a medicilor. Handbalista a părăsit terenul pe tagă!

La reluarea jocului, România a reuşit egalarea scorului la 27-27, însă doar pentru câteva secunde. În cele din urmă, Ungaria s-a impus cu 31-29, după ce Laslo a ratat de la şapte metri la ultima fază.

Acum România stă la mâna rezultatelor şi calificarea în semifinale depinde de rezultatul meciului dintre Olanda şi Germania.

Dacă Germania nu bate la 11 goluri Olanda, România merge în semifinale.

>