Breaking news

Vosganian a solicitat Senatului începerea urmăririi penale a lui Boc

loading...

Preşedintele Comisiei Economice din Senat, Varujan Vosganian i-a înaintat joi Președintelui Senatului, cererea de începere a urmăririi penale a premierului Emil Boc.

vosganianVosganian  solicită începerea urmăririi penale  a lui Boc ca urmare a refuzului nejustificat al domnului Emil Boc, prim-ministru şi membru al Guvernului, de a prezenta Comisiei Economice,  Industrii şi Servicii din Senat, în termen de maxim 20 de zile de la primirea solicitării, informaţiile şi documentele cerute prin adresa nr. XX/217/28.04.2010, înregistrată la Registratura Cabinetului primului-ministru cu numărul 5/3314/28.04.2010″. În consecință Senatorul PNL, Varujan Vosganian a înaintat preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, “pentru a pune în dezbaterea” acestui for cererea de urmărire penală a premierului “pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 8 alin. 2, lit. a din Legea nr. 115/1999  privind responsabilitatea ministerială.

loading...
1 Comentariu
  1. Ilie Cristian spune

    Las puscarie cu boc..la puscarie cu toti hotii.. inafara de PRM si de nevinovatul partid PNG.Toate partidele inafara de cele doua mentionate au jefuit tara atatia ani de zile.O sa plateasca o data si-o data pentru ce ne-au facut…sa se fereasca cand se va imbogatii un om amarat de rand si isi va da toata averea unui asasin ca sa-i impuste cu o luneta direct in cap pe nenorocitii astai.Asta merita…feriti-va, caci zilele voastre sunt numarate..nu mai e mult..!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata